Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınırsız net bağlatırım onlara GSXR- 600 leri varsaBro bi spoilere alsaydın, kotalı arkadaşlara yazık olmasın.
Bu senin tek beklentin ise, hayatı çok basit görüyorsun. Hayat sadece bundan ibaret değil ve şu an psikolojini bilmediğim için emin değilim yaşını da bilmiyorum gerçi ama bu düşünce açın eminim ki bir kaç yıl sonra değişecek, ben ne boş şeyleri kafama takmışım zamanımı neler için harcamışım diyeceksin.99999999999999999999 Bin Tl de olsa 10 lira da bu benim tek beklentim
beklentiler fiyatlarına göre şekillenmez bunu bilmenizde fayda var
Bu senin tek beklentin ise, hayatı çok basit görüyorsun. Hayat sadece bundan ibaret değil ve şu an psikolojini bilmediğim için emin değilim yaşını da bilmiyorum gerçi ama bu düşünce açın eminim ki bir kaç yıl sonra değişecek, ben ne boş şeyleri kafama takmışım zamanımı neler için harcamışım diyeceksin.
forumda benim gibi ss motor hayranı görmek beni açıkçası mutlu etti:tndr: inş en kısa sürede bu hayaline kavuşursun :-x
benimde en büyük hayalim imzamda görünen motor fakat şuanlık cbr 250r ile idare ediyoruz
fiyat: 37.490 TL. yani 37.5 milyar değil :drym:
motor sevdası bir hobidir çok rahat yanlış anlaşılabilecek bir söz ama doğru da bir söz. " çok fazla para ve risk isteyen, fakat eğer içinde bu sevda varsa anlatılamayacak bir hobidir." bir nevi hobinin güzelliği maddi durumuna göre artıyor. Ama bir gerçek var; 5-6 arkadaş motorla yurt gezisine çıkmak; anlatılmayacak bir sevdadır. Kask + mont + motoruna ilgini gösterip, kurallara uyarsan; herşey istediğin gibi gider. Şuana kadar kendi motorum ile max 135 gördüm o da şehirler arası yolda, şehir içi; 70-80 km ile gidiyorum ve istanbul trafiğinde benim için gayet iyi oluyor
Araba olarak Subaru motor olarak da GSXR seviyor olamaz mı cınım?Kişisel rütben IMPREZA imzanda 2006 IMPREZA WRX linki var GSXR konusu açıyorsun bence de öl sen
seviyorsa birini sevecek cınım impreza'ya hakaret sayarım ben böyle bir konuyu.
Araba olarak Subaru motor olarak da GSXR seviyor olamaz mı cınım?
O değilde senin kişisel rütbende neden maxkolik yazıyor ?Gardaş işe girip çalış diyeceğim fakat ev masrafı, faturalar, kişisel bakım vb. şeyler derken 2-3 seneye alabilirsin ancak. O zamana kadar fiyatı ne olur bilemem. Çok istiyorsan ve ödeyecek imkanın varsa kredi çekip almanı tavsiye ederim.