Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bilmiyorum ben adamın mimiklerine güldüm hani gerçekten kaçırsan çaktırmamaya çalışırsın ya bu arkadaş tam tersini yaptığı için biraz komik geldi banaPek güldürmedi beni ve gerçekten şaka amacı ile bile yapılsa saçma buldum
sizin evi aradım annen çıktı derhal pcyi yasaklıyacak terbiyesiz paylaşım yapan çocikla türkiyede yapsalar direk komaya girecek kadar döverler
caner bu komşudan girer pencereden girer cafeden girer illa girecek bir yer bulur
sizin evi aradım annen çıktı derhal pcyi yasaklıyacak terbiyesiz paylaşım yapan çocik
babasına söylerim haydar ile kovalar
caner bu komşudan girer pencereden girer cafeden girer illa girecek bir yer bulur
dideler ile oturduğu sahne süper muhabbet ederek gaz çıkarıyorTelefonla konuşurkenki sahne beni bitirdi
Bir de koşu yapan adamı kovaladığı sahne
dideler ile oturduğu sahne süper muhabbet ederek gaz çıkarıyor
konuya baktımda sorun sendeymişPek güldürmedi beni ve gerçekten şaka amacı ile bile yapılsa saçma buldum
hmm tamam. bi yukarı bakarsan ya da olmadı şöyle yapalımHiç gülmedim osuruğun neresi komik olabilir ki? Benim saçma kartopu karikatürün bile bundan iyidir.
Farketmen güzel O zaman konuyu dağıtabilmek için elimden geldiğince hızlı bir şekilde resim paylaştım önüme ilk gelen desem yeridir. Fazla beğenmedim ama o kadarda kötü değildi paylaştım bende.hmm tamam. bi yukarı bakarsan ya da olmadı şöyle yapalım
yalnız şunu farkettim madem saçmaysa niye paylaştın ?
konuya baktımda sorun sendeymiş