evanescencee
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 8 Eki 2013
- Puanı
- 0
belki cogunuz banane dicek belkide takan olmıcak ama yinede yazmak geldi içimden çünkü yazınca bi nebzede olsa icimdeki karanlık labirentten cıktıgımı hissediyorum yasım 24 ciddiye alanlarin diyeceği gencsin daha bu ne hayattan bıkkınlık olcak biliyorum ama erken yasta okulu bıraktım kardeşim dediğim yediğimiz ictigimiz ayrı gitmeyen andamlar icin, bi süre birlikte takıldık ayrı eve cıktık ailemi karşıma aldım suanda dahi konuşmuyorum yüzlerine bakcak yüzüm yok diyebilirim kız icin deymicek insanlar icin o kadar saygısızlık yaptım ki hepsine, değil yüzüne bakıcak adını ancak yüzüm yok keyfimiz yerindeydi taa ki askerlik cıkana kadar son vedalasmalar edildi ailemın elini bile öpemeden sarılamadan asker ocagina gittim 2 sene boyunca kardesim dedigim uğuruna ailemi karsima aldigim adamların hicbiri ne aradı ne sordu, iznimde atladım gittim yanlarına gördügüm manzara en bilindik film karesini yasatti bana nisanlim nişanı atmıs arkadaslarım yüzüme bile bakmıyor. Kime sorsam yüz ceviriyo derken en son birinin azından laf aldım meger nısanlım nısanı en deger verdıgım insan icin atmıs ne yapıcagımı bilemedim tartısmaya basladik o kadar şiddetlendi ki arkamda olanlarin hicbiri yanımda değildi bana cepe almislardı suclu oldukları halde üste cıkmaya calısıyolardı. bi delilik yapmamak icin uzaklastım hemen ordan sağlıklı düsünemiyodum babamın kiralik dairelerinden birine gectim habersizce sabaha kadar düsündüm içim içimi yesede elimden bişey gelmiyodu rüyada gibiydim sankı boşluktaydım 17 senelik arkadasım nasıl yapabilmisti bunu hala aklım almyodu sabaha karsı gidip hakkımı helal ettigimmi bidaha beni aramamasini söyledim. böyle olmasını istemezdim kardesim başın sıkısırsa ben burdayım cekinme dedi ama oracıkta boğazını sıkasım geldi ama yapamadım..
askerligin bitmesine az bi zamanım kaldı psikolojim cidden yerinde değildi ne yaptıgımı bilmiyodum. hem nisanlimdan hemde kardeismden kazık yemistim ailemlede aramı actıgım icin sıgıncak hic bi yerim kalmamıstı kendımı ısıme verdım askerden gelınce cafe ısletıyodum hıc bi isi beceremedıgım gıbı bu iside elime yüzüme bulastırdım aşırı zarara giriyodum elimde 3 kurus param kalmıstı mecbur cafeyi kapamak zorunda kaldım. 2 sene icinde hem sevdigim kızdan,ailemden,kardesim dedigim insandan ve isimden olmustum ne yapıcagımı bilemiyodum kendimi eve kapadım senelerce bana arka cikan hic kimse yanımda değildi o an anladımki insanin ne ailesi var nede dostları var bu dünyada herkez kendi cıkarına oynuyo yası genc olan arkadaslar icin yazdım bu hikayemi kimse kimsenin ne dostu ne kardesidir aynı kandan aynı candan olan insanlar bile birbirlerine kazık atabiliyosa dost insana neler yapar aklınızı basınıza değistirmenizi tavsiye ederim sadece al.lahınız var sıgınıcagınız kimseye minnet etmeyin kimseyi büyüklemeyin cünkü kendinizi taniyabildiyseniz en büyük sizsiniz bana soracak olursanız zor günlerdi tamam ama insan hayatı yasayarak ögrenir lafinada %100 katılıyorum artık lafla olcak is değilmis bunu anladım su hikaye herhangibirinin basına gelse belkı benden daha sert tepki gösterirdi belki katil olurdu yerine göre ama anlatmayla cok basitlesiyo neyse kafanizi bulandırmadan hayırlı geceler diliyorum
askerligin bitmesine az bi zamanım kaldı psikolojim cidden yerinde değildi ne yaptıgımı bilmiyodum. hem nisanlimdan hemde kardeismden kazık yemistim ailemlede aramı actıgım icin sıgıncak hic bi yerim kalmamıstı kendımı ısıme verdım askerden gelınce cafe ısletıyodum hıc bi isi beceremedıgım gıbı bu iside elime yüzüme bulastırdım aşırı zarara giriyodum elimde 3 kurus param kalmıstı mecbur cafeyi kapamak zorunda kaldım. 2 sene icinde hem sevdigim kızdan,ailemden,kardesim dedigim insandan ve isimden olmustum ne yapıcagımı bilemiyodum kendimi eve kapadım senelerce bana arka cikan hic kimse yanımda değildi o an anladımki insanin ne ailesi var nede dostları var bu dünyada herkez kendi cıkarına oynuyo yası genc olan arkadaslar icin yazdım bu hikayemi kimse kimsenin ne dostu ne kardesidir aynı kandan aynı candan olan insanlar bile birbirlerine kazık atabiliyosa dost insana neler yapar aklınızı basınıza değistirmenizi tavsiye ederim sadece al.lahınız var sıgınıcagınız kimseye minnet etmeyin kimseyi büyüklemeyin cünkü kendinizi taniyabildiyseniz en büyük sizsiniz bana soracak olursanız zor günlerdi tamam ama insan hayatı yasayarak ögrenir lafinada %100 katılıyorum artık lafla olcak is değilmis bunu anladım su hikaye herhangibirinin basına gelse belkı benden daha sert tepki gösterirdi belki katil olurdu yerine göre ama anlatmayla cok basitlesiyo neyse kafanizi bulandırmadan hayırlı geceler diliyorum
Son düzenleme: