Beyler merhaba 3.5 yıllık kız arkadaşımla aram baya kötü ayrıldık ama oda bende onu birbirimizi seviyoruz ne gibi bir hediye alsam diye düşünüyorum pazartesi oturup konuşacağız. Lütfen bana yardımcı olun bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler merhaba 3.5 yıllık kız arkadaşımla aram baya kötü ayrıldık ama oda bende onu birbirimizi seviyoruz ne gibi bir hediye alsam diye düşünüyorum pazartesi oturup konuşacağız. Lütfen bana yardımcı olun bu konuda
Eğer daha önce yapmadıysan güzel bir kutu seç, içerisine fotoğrafla taçlandırılmış güzel günlerinize ait fotoğrafları koy. Bir kaç gül al ve aralara serpiştir. En alta da güzel bir not yaz, uzunluğu veya kısalığı sana kalmış. Eğer sevdiği bir parfümün varsa, az da hissedilecek kadar sıkabilirsin. Son olarak da açmadan önce duygulanmaya müsait bir ortamda olduğundan emin ol. Umarım barışırsınız, deneyimlerimden biliyorum severken ayrılmak yaşarken ölmek gibi..
Ormantik erkek seni
Eğer daha önce yapmadıysan güzel bir kutu seç, içerisine fotoğrafla taçlandırılmış güzel günlerinize ait fotoğrafları koy. Bir kaç gül al ve aralara serpiştir. En alta da güzel bir not yaz, uzunluğu veya kısalığı sana kalmış. Eğer sevdiği bir parfümün varsa, az da hissedilecek kadar sıkabilirsin. Son olarak da açmadan önce duygulanmaya müsait bir ortamda olduğundan emin ol. Umarım barışırsınız, deneyimlerimden biliyorum severken ayrılmak yaşarken ölmek gibi..
Sevenlerin barışmasına gerek yok sevenler hiç küsmezler zaten )
Fiyat Aralığı nedir ?
not aldım teşekkür ederim çok iyi bir fikir inş barışır
- - - Güncellendi - - -
abi öyle deme çok üzdüm kızı tüm suç bende
- - - Güncellendi - - -
100 yakın
Eee dayağı haketmişsin o zaman, sürün bakalım şimdide
Ruj Şeklinde Tükenmez Kalem al
https://www.maxigamerz.com/t/243560-ruj-seklinde-tukenmez-kalem-kiz-arkadasiniza-guzel-bir-hediye
Pis fırsatçı )
gülmekten yarıldım yorumuna Dona küçük sürprizler yap olmazsa çıkart masaya vur
Dönerse senindir, dönmezse ayran.
Hahahaha Buda cok iyiymissırf senin yüzünden banlanıcam
dönerse bumerangdır, dönmezse frizby.
Tabii hediyede önemlidir. Hediye denilince akla nedense herkes tarafından elle tutulup gözle görülür şeyler geliyor. Eğer gerçekten kız arkadaşın seni seviyorsa elinde bir kutu hediyeye ihtiyaçtan çok , o masaya oturduğunuzda kalbinden cıkarıp vereceğin ona sunacağın duygular hislerle ona çok daha güzel bir hediye sunabilirsin. Bunun öncesi kırmızı tek gül ile karsısına cikman onun sana karsi olan sinirini önden zayıflatacaktır... Kendini affettirmek istiyorsanda olabildiğince pisman ve çaresiz görün. Senin icin onun nekadar değerli olduğunu hissettir. Sakin ola onsuz yapamayacagini olmayacagini soyleyerek dizginleri tamamen onada verme. Mutluluklar.