UnfoundedShadow
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2009
- Puanı
- 3
Arkadaşlar sipariş onaylandı dumbell alacağım pazartesi gününden beri tedarikçi firmadan bekleniyor.Ne zaman gelir bu yahu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa sende mi bu dumbell den aldın bende bekliyorum halaArkadaşlar sipariş onaylandı dumbell alacağım pazartesi gününden beri tedarikçi firmadan bekleniyor.Ne zaman gelir bu yahu?
Yoksa sende mi bu dumbell den aldın bende bekliyorum hala
ben aradım 7 iş günü içerisinde teslim edilicek denildi ve sorun olmadığı söylenildi tamam dedim 20 kg ile başlıyorum 36 alıcam 1 ay sonraevet spin 26 kg
Ben dedim sana 10kglikleri vereyim gelicek 20kglikleri bana ver diye şimdiye beklemezdin
ben aradım 7 iş günü içerisinde teslim edilicek denildi ve sorun olmadığı söylenildi tamam dedim 20 kg ile başlıyorum 36 alıcam 1 ay sonra
ÇakalBen dedim sana 10kglikleri vereyim gelicek 20kglikleri bana ver diye şimdiye beklemezdin
# Bu arada verilen siparişler 7 iş günü içerisinde geliyor şansınıza kalmış.
1ay sonra 36lıklarla çalış ne istersen veririm 3-4ay sonra anca 18liğe geçersin yani tek el 18
ben aradım 7 iş günü içerisinde teslim edilicek denildi ve sorun olmadığı söylenildi tamam dedim 20 kg ile başlıyorum 36 alıcam 1 ay sonra