QuietTouch
Global Mod
Yorumlarını bekliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o çocuk türk olsaydı yazığı gördüğü an o pencerenin demirlerini kırıp camdan direk kızın eve uçardı millet bulmuş bulandırıyo yok böyle bişey ya
Ula ne Seni seviyorum açları varmış adamlar demirleri kıracak bir seni seviyorum lafına
Oda olabilir de bu kadar olmamalı demirleri kıracaklarmış felan Altı üstü seviyorum demiş vercem demiyo ki
kimin dediğine bağlı sanırım bu dedikleri
kız taylor swifte benziyor daha ne istiyon laUla ne Seni seviyorum açları varmış adamlar demirleri kıracak bir seni seviyorum lafına
Taylor Swift okız taylor swifte benziyor daha ne istiyon la
Ciddiyim 2-3 kere bu yazıyı okudum ama hiç yukarıda asıl gönderiye bakmamıştım, şimdi yukarıya baktım ama abi bu kadar mı abartılır sanki hayatta hiçkimse size bir kere bile seni seviyorum demedi.O kız geri çevirilir mi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn sarışın sarışın.. la o çocuğu yanıma verseler zevk için gece gündüz döverim lan
Sevgili olarak demedi normalde herkez diyo.Ciddiyim 2-3 kere bu yazıyı okudum ama hiç yukarıda asıl gönderiye bakmamıştım, şimdi yukarıya baktım ama abi bu kadar mı abartılır sanki hayatta hiçkimse size bir kere bile seni seviyorum demedi.
Onun tribini yerim lan, yanımda olsunda ne kadar trip yaparsa yapsın umrumda değil vallahi.bide burdaki kezbanlar bize trip yapar