PageMaster
Aileden
6 lira ama olsun 3 kupon daha yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şikeli maç satıyor adam facebook "Erman Sonat" arattır bul istersen
sistem oynadığın içinmi az veriyor
Satıyorsa zor alamam çünkü Bedava vericekse olur
----------
Sistem oynamadım ki.
bende yeni yeni oynuyorum ögrenmeye çalışıyorum bu işi
Bol kazançlar dikkat et kaptırma paralarını iddaa ya
la yook vermiyor max 6 kişiye satıyor neden 6 dedim maçlar avrupadan geliyor bilmem ne yan yattı çamura battı ...
:ben bu maçları avrupadan aldıgım için 6 kişiye satmassam banada vermıyolar bınevı reklam amaçlı çok ınce mevzular bunlar yanı satmamın nedenıde bu
dedi
moruk hep kendine hep kendine birazda bize tüyo ver.
ersan 7lira verelim sanada idda oynama
Kumara kendini hiç verme, giden sadece paran olmaz imanında zedelenir :tndr:giden para olsun ya
Kumara kendini hiç verme, giden sadece paran olmaz imanında zedelenir :tndr:
Valla bu adam çok rahat
Bu kanıtları alıp şikayet etsek olmuyormu tıksınlar şu adamı içeri
yav yok şikeli maç felan o da sitelerden buluyor benim bi arkadaş vardı 1000 milyar verdi şikeli maça yani kimse 30 40 liraya şikeli maç vermez oda başka bi yerden görmüştür
Valla bu adam çok rahat
- Ege Marulmaçlar içinde Türkiye maçları oluyor mu peki ?
14:53
Erman Sonatyerı geldımı oluyo
ama çok nadir
14:56
Ege Marulmesala bu resimde almanya maçında 6 gol olacagının bıle sike si var ozmn
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....80x480/968954_470272566381246_885142777_n.jpg
bide şöyle birşey var sen benle şike hakkında rahat rahat konuşuyorsun herhalde avrupada yaşıyorsun ?
14:57
Erman Sonatkrdesım gelen maçları bızım sorgulamaya hakkımız yok
benm nerde yasafıgmı ne yapacksın
14:57
Ege Marulyok yok ondan degıl sımdı şikeden neler oluyor görüyoruz sen rahatsın o anlamda
14:58
Erman Sonatben rhatım cekındıgım bısey yok cunkui
haramsa ona haram.haram parayı kim ne yapsın . Bırakmalısın bence iddayı .Haram .!