Captain Meta
Aileden
Arkadaşlar konuyu istek için açıyorum öncelikle bazı siteler IDM yani İnternet Download Manager adlı çok ünlü bi indirme yöneticisini aslında indirme yöneticilerini desteklemiyor bunlar için çözüm çok basit ben ıdm için anlatıcam ama bu yolla her türlü indirme yöneticisinde uygularsınız aynı yolla konu tamamen bana ayittir.
1-)Öncelikle sağ alt köşeden(saatin yanından) ıdm simgesine tıklayarak açıyoruz.
2-)IDM penceresini gördük İndirilenler-Seçenekler yoluna gidiyoruz.
Resim Spoiler içinde.
3-)Seçenekler kısmındayız, Genel,Vekil Sunucu vs görüyoruz biz onlara değilde "Dosya Türlerine" tıklayalım.
Resim Spoiler içinde.
4-)Şimdi en önemli kısımdayız orda izin verilmiş dosya türleri ve "Otomatik indirmenin başlamayacağı siteler"in listesi var o kısma üste spoiler içinde olan resimdeki bağlantıyı ekliyoruz yani şunu;
Bunu ekledik artık wupload'dan otomatik indirme yapmayacak idm desteklemediği için sizin yararınıza iyi günler
1-)Öncelikle sağ alt köşeden(saatin yanından) ıdm simgesine tıklayarak açıyoruz.
2-)IDM penceresini gördük İndirilenler-Seçenekler yoluna gidiyoruz.
Resim Spoiler içinde.
3-)Seçenekler kısmındayız, Genel,Vekil Sunucu vs görüyoruz biz onlara değilde "Dosya Türlerine" tıklayalım.
Resim Spoiler içinde.
4-)Şimdi en önemli kısımdayız orda izin verilmiş dosya türleri ve "Otomatik indirmenin başlamayacağı siteler"in listesi var o kısma üste spoiler içinde olan resimdeki bağlantıyı ekliyoruz yani şunu;
Bunu ekledik artık wupload'dan otomatik indirme yapmayacak idm desteklemediği için sizin yararınıza iyi günler
Son düzenleme: