PageMaster
Aileden
Tabii o sırta yapılanı yaptırmak bir hayli masraflı ve cesaret işi ama güzel geldiği için attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi ismini yazdır veya isminin ilk harfi . soy adının ilk harfı
Sana bir şey söyleyeyim eğer üstüne başına herhangi bir yerine bu dövmeden yaptırırsan ileride kendini döversin ne yapmışım ben diye Kalıcı dövme şakaya gelmez
Şimdiden geçmiş olsun hep yaptıracak olanlar önceden böyle deyip sonra pişman olanlar çok acı çekeceksin lazerlerle ilerideBen kendimi çok iyi tanıyorum pişman olma ihtimalim yok malesef zaten bu dövmelerden utanıcak hale gelirsem gidip intihar edeyim ben Ha derim sarkarsa resimler kayarsa pişman olabilirim evet
+ Dövme yaptırırken ödediğin paranın bir kaç katını birden ödeyeceksin.
Şimdiden geçmiş olsun hep yaptıracak olanlar önceden böyle deyip sonra pişman olanlar çok acı çekeceksin lazerlerle ileride
Neden her yaptıgın işte çok keskin konusuyosun? 17 yaşındaki aklınla 40 yaşındaki aklın bir olacaksa zaten buyur şimdiden intihar etBen kendimi çok iyi tanıyorum pişman olma ihtimalim yok malesef zaten bu dövmelerden utanıcak hale gelirsem gidip intihar edeyim ben Ha derim sarkarsa resimler kayarsa pişman olabilirim evet
Neden her yaptıgın işte çok keskin konusuyosun? 17 yaşındaki aklınla 40 yaşındaki aklın bir olacaksa zaten buyur şimdiden intihar et
şöyle sırtına bi örümcek yaptır üstünede elise yaz baresadece şunu belirtmek isterim; gösterdiğiniz dövme bir hayli zahmetli ve masraflı.. boyutu arttıkça fiyatı artacak, tabi bu işlem yaş 30+ gelince evlenince akrabalar ve en önemlisi eşin; " bu ne böyle ? sildirir misin" dediğinde cebinden çok daha fazla para çıkacak. Ersan yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama eğer -25 isen geçici dövmeler ile bu isteğini bastır derim bende şuan 3d dövme düşünüyorum ama hele bir yaş 25+ olsun, iş güç hayatıma yön vereyim, o zaman yaptıracağım.
koluna yaptırmak istemişsin; kola dövme iş hayatındaki en büyük sıkıntı, yazın kısa kollu gömlek t-shirt giyince o dövme orada gözükecek. Ben işveren olsam (ki hiçbir işveren dövmeli adam istemez) dövmeyi gördüğüm gibi kovarım. Çünkü bizim halk da dövme biraz serseriliğe kaçıyor gibi algılanıyor. onun için dövme yaptıracağın yeri iyi seç
emo amumu ismini unuttum emomu galiba ben onu yapardımşöyle sırtına bi örümcek yaptır üstünede elise yaz bare
thresh istiyorum ben devamını oyundan anlatırımşöyle sırtına bi örümcek yaptır üstünede elise yaz bare
Şimdiden geçmiş olsun hep yaptıracak olanlar önceden böyle deyip sonra pişman olanlar çok acı çekeceksin lazerlerle ileride
sadece şunu belirtmek isterim; gösterdiğiniz dövme bir hayli zahmetli ve masraflı.. boyutu arttıkça fiyatı artacak, tabi bu işlem yaş 30+ gelince evlenince akrabalar ve en önemlisi eşin; " bu ne böyle ? sildirir misin" dediğinde cebinden çok daha fazla para çıkacak. Ersan yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama eğer -25 isen geçici dövmeler ile bu isteğini bastır derim bende şuan 3d dövme düşünüyorum ama hele bir yaş 25+ olsun, iş güç hayatıma yön vereyim, o zaman yaptıracağım.
koluna yaptırmak istemişsin; kola dövme iş hayatındaki en büyük sıkıntı, yazın kısa kollu gömlek t-shirt giyince o dövme orada gözükecek. Ben işveren olsam (ki hiçbir işveren dövmeli adam istemez) dövmeyi gördüğüm gibi kovarım. Çünkü bizim halk da dövme biraz serseriliğe kaçıyor gibi algılanıyor. onun için dövme yaptıracağın yeri iyi seç
Neden her yaptıgın işte çok keskin konusuyosun? 17 yaşındaki aklınla 40 yaşındaki aklın bir olacaksa zaten buyur şimdiden intihar et
ASD yanlış konuya gelmişim
Ps: hiç güzel değil kendi fotonu yapsaydın keke
Dövme yaptıracaksan baştan uyarayım. Sürekli aynı vücutta kalmalısın. Çünkü sen şimdi şişmanken dövme yaptırıp zayıflarsan çok kötü görüntü olur. Tersi de geçerli. Ben ideal kiloya geçtikten sonra az çok kas yapıp bu dövmeyi sırtıma yaptırmayı düşünüyorum. Tekrar diyorum yaptıracaksan vücudunun aynı kalmasına dikkat et.
Diyen olsa takacak mı sence ?Hayret hiç günah yaptırma yazan çıkmamış