CaptainPrice
Banlanmış Üye
Merhaba arkadaşlar İnFamous: Second Son oyunun Collector's Edition Sürümünü aldım sizlerle resimlerini paylaşayım dedim oyunu bilmeyenler için trailerıda koyacağım
Not : Oyun tamamıyla Türkçe Dublaj fakat malesef Türkçe trailer'ı yok.
Resimler:
Kutu İçeriği
- Bluray Disk
- Delsin Rowe beresi
- DLC: Cole’s Legacy (ekstra bölümler içermektedir)
- Exclusive Delsin ceketi
- Delsin Rowe ceket rozetleri (3 adet)
- Şişe açacağı
- Koleksiyoncu parası
Oyuna gelecek olursak cidden başarılı ve yeni nesil diyebileceğimiz bir yapım olmuş PlayStation 4 ün gücünü sonuna kadar kullanıyor diyebilirim
PC'de Prototype oyununu beğenenler özellikle bayılacaktır diye düşünüyorum oyunun metacritic puanı 100 üzerinden 80
otoriteler tarafındanda başarılı bulunan bir yapımın Türkçe Dublaj olarak gelmeside Sony Türkiyenin başarısıdır diye düşünüyorum
Türk oyun pazarının gelişmesi açısından bundan sonra çıkaracakları Türkçe oyunların hepsini Collector's Edition olarak alacağım
Not : Oyun tamamıyla Türkçe Dublaj fakat malesef Türkçe trailer'ı yok.
Resimler:
Kutu İçeriği
- Bluray Disk
- Delsin Rowe beresi
- DLC: Cole’s Legacy (ekstra bölümler içermektedir)
- Exclusive Delsin ceketi
- Delsin Rowe ceket rozetleri (3 adet)
- Şişe açacağı
- Koleksiyoncu parası
Oyuna gelecek olursak cidden başarılı ve yeni nesil diyebileceğimiz bir yapım olmuş PlayStation 4 ün gücünü sonuna kadar kullanıyor diyebilirim
PC'de Prototype oyununu beğenenler özellikle bayılacaktır diye düşünüyorum oyunun metacritic puanı 100 üzerinden 80
otoriteler tarafındanda başarılı bulunan bir yapımın Türkçe Dublaj olarak gelmeside Sony Türkiyenin başarısıdır diye düşünüyorum
Türk oyun pazarının gelişmesi açısından bundan sonra çıkaracakları Türkçe oyunların hepsini Collector's Edition olarak alacağım
Son düzenleme: