CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Şimdi konu altına ülkücü arkadaşlar gelip bana taş atacaklar.Fakat bu doğru ha kime göre neye göre bilemem.Kısaca örnek vereyim uzun süredir youtube işindeiym yeni başlayan enikler bile enik diyeyim onlara ben 16-17 yaşında enikler gelip gelip sahte telif ihtar atıyor.Ha şunu görüp bu konuyu açıyorumBu forumdan biri kanallarımdan birine telif atmış evet ve kendi videosu değil gidip break.com tarzı bir siteden bulup atmış lütfen kaldır ihtar atıcam demiş.Ya arkadaşlar türkçe çalışınca niye hep sahte telif yiyorum ? Ne kadar aç gözlü bir millet olduk ya ? Paranın bukadarmı köpeği oldunuz ya anlamıyorum yemin ediyorum yabancı içerik çalıştığım zaman içinde 1 kere bile telif yemedim fakat şu son 2 aydır teliften kapanan kanalların haddi hesabı yok kim ne derse desin türk insanının GENELİ aç gözlü sahtekar üçkağıtçı geri kafalıdır.Kimse bana burda felsefe yapmasın yüce asil milletiz felan diye eskidenmiş o anam eskiden yeni nesil bitirdi onu artık.Neyse yazacaklarım bukadar gerçekten aşırı derece tiksiyorum.Kendi hakkı olmayan bir videoya bile VİDEOYU KALDIR TELİF atarım demek bile ağır aç gözlülüktür.Söylediğim gibi genellikle dedim hepsi demedim o yüzde gelip bana burda küfür kaymayın hadi iyi forumlar.