Arkadaşlar telefonumun mobil veri ayarını açtığım zaman internete girmesem bile otomatik olarak internet kullanımı oluyor. Yani mobil veri'yi açıp telefonu kilitlesem bile internet kullanımı oluyor... Bu durumu önce samsung teknik servisi ile konuştum. Onlar operatör firmama yönlendirdi sonra Operatör firmam olan Turkcell müşteri hizmetleri ile konuştum. Onlarda samsung teknik servise yönlendirdi Sonra ben yine samsung teknik servis ile konuştum. Onlar telefondan google play store güncellemesini sadece kablosuz ağ olarak değiştirmemi söyledi fakat ayar zaten o şekildeydi. Bunu onlara söylediğimde bana operatör firmam ile iletişime geçmemi söyledi.
Benimde tepem attı bişi yapmadım. Şimdi başka bir hat takıp denedim böyle bir durum olmadı ama taktığım başka hatta kontör yoktu hiç. Bundan olmamış olabilir diye düşünüyorum. Yeni hat alıcam ama bir sürü arkadaşlarım tanıdıklarım var numarayı değiştiremem. Birde Numaramı başka operatöre taşıma düşündüm ama oda aklıma yatmadı gibi.
Sizce ne yapayım bana çözüm üretebilecek olan var mı yada bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen?
Telefonumun Markası Samsung Galaxy SIII Mini...
Benimde tepem attı bişi yapmadım. Şimdi başka bir hat takıp denedim böyle bir durum olmadı ama taktığım başka hatta kontör yoktu hiç. Bundan olmamış olabilir diye düşünüyorum. Yeni hat alıcam ama bir sürü arkadaşlarım tanıdıklarım var numarayı değiştiremem. Birde Numaramı başka operatöre taşıma düşündüm ama oda aklıma yatmadı gibi.
Sizce ne yapayım bana çözüm üretebilecek olan var mı yada bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen?
Telefonumun Markası Samsung Galaxy SIII Mini...