Antibiotic
Aileden
NAKİDO FLAG NEDİR
Nakido Flag İnternette Gördüğüm En Hızlı İndirme Sitelerinden Biri.. Hotfile , Megaupload tarzında
NAKİDO FLAG NE İŞE YARAR
Örneğin Bugun 8Mbite Kadar Sınırsız 59 TLlik Olan İnternetim İle 1.7 GB Olan Dosyayı 3 Dakikada İndirdim Hızını Siz Düşünün Yaklaşık 3 MB/sn den Aşşağı İnmiyordu
NAKİDO FLAG NASIL KURULUR
Nakido Flagın Ana Sayfasına Girmek İçin Bir Program Kurmak Gerekir Çok Kısa Kurulumu Olan Bir Programdır. http://www.multiupload.com/AJV8VCZIWF
İndirip Kurduktan Sonra Anasayfaya Gidin Nakido Flag Algılandı Yazısını Görürseniz (Yeşil Yazılmıştır) Üyelik Alın.. Üyelik Almak Basittir Yapamadığınız Yerde Yardımcı Olurum
Ana Sayfadan İndirebilirsiniz..
Anasayfa: Dosya Paylaşımı Artık Çok Kolay! / Nakido
NAKİDO FLAGTAN NASIL DOSYA İNDİRİLİR?
Evet Üyeliğimizi Aldık Şimdi Sıra Dosya İndirmeye Geldi ..
Örneğin Ben Nakidonun Windows İçin Olanını Yani Yukarda Paylaştığımı Upload Ettim
Link:Nakido by Antibiotic.rar / Antibiotic / Nakido
Linke Tıkladık Karşımıza Böyle Bir Ekran Geldi
İndirme Yöneticisine Ekle Butonuna Basıyoruz..
[BILGI]İndirme Yöneticisi Geliyor Fakat Burası Biraz Değişken Örneğin 1.7 GB Dosyayı Çekerseniz TAMAMLANDI-KAYDET Bölümü Yerine Önce Küçük Bir Loding Çıkar Orada15 DK Felan Bekletir ama Küçük Boyutlu Dosya Olduğu İçin Ben Hiç Beklemedim.[/BILGI]
Kaydet Deyip İndirmeye Başlayın
NAKİDO FLAGA NASIL DOSYA UPLOAD EDİLİR ?
Evet Şimdide Dosya Uploadını Anlatayım
Önce Aktarılıyor Seçeneğine Tıklıyoruz
Sonra Gözat Diyip Dosya Seçiyoruz Ben Yine Nakido by Antibiotic Dosyasını Seçtim ve Sonra Aktar Diyoruz
[BILGI]Gördüğünüz Gibi Maximum Upload Boyutu 2GB DİR [/BILGI]
Upload Tamamlandıktan Sonra Alt Tarafta Tamamlandı Yazar
Sonra Dosyalarıma Tıklıyoruz ve Upload Ettiğimiz Dosya Orda Linkinin Nerde Yazdığını Fotoğrafta İşaretledim ..
Unutmayın Teşekkür İstenmez Hakedilir :kheart: Konudaki 1 Tek Şey Bile Alıntı Değildir
Not:
Nakido Flag İnternette Gördüğüm En Hızlı İndirme Sitelerinden Biri.. Hotfile , Megaupload tarzında
NAKİDO FLAG NE İŞE YARAR
Örneğin Bugun 8Mbite Kadar Sınırsız 59 TLlik Olan İnternetim İle 1.7 GB Olan Dosyayı 3 Dakikada İndirdim Hızını Siz Düşünün Yaklaşık 3 MB/sn den Aşşağı İnmiyordu
NAKİDO FLAG NASIL KURULUR
Nakido Flagın Ana Sayfasına Girmek İçin Bir Program Kurmak Gerekir Çok Kısa Kurulumu Olan Bir Programdır. http://www.multiupload.com/AJV8VCZIWF
İndirip Kurduktan Sonra Anasayfaya Gidin Nakido Flag Algılandı Yazısını Görürseniz (Yeşil Yazılmıştır) Üyelik Alın.. Üyelik Almak Basittir Yapamadığınız Yerde Yardımcı Olurum
Ana Sayfadan İndirebilirsiniz..
Anasayfa: Dosya Paylaşımı Artık Çok Kolay! / Nakido
NAKİDO FLAGTAN NASIL DOSYA İNDİRİLİR?
Evet Üyeliğimizi Aldık Şimdi Sıra Dosya İndirmeye Geldi ..
Örneğin Ben Nakidonun Windows İçin Olanını Yani Yukarda Paylaştığımı Upload Ettim
Link:Nakido by Antibiotic.rar / Antibiotic / Nakido
Linke Tıkladık Karşımıza Böyle Bir Ekran Geldi
İndirme Yöneticisine Ekle Butonuna Basıyoruz..
[BILGI]İndirme Yöneticisi Geliyor Fakat Burası Biraz Değişken Örneğin 1.7 GB Dosyayı Çekerseniz TAMAMLANDI-KAYDET Bölümü Yerine Önce Küçük Bir Loding Çıkar Orada15 DK Felan Bekletir ama Küçük Boyutlu Dosya Olduğu İçin Ben Hiç Beklemedim.[/BILGI]
Kaydet Deyip İndirmeye Başlayın
NAKİDO FLAGA NASIL DOSYA UPLOAD EDİLİR ?
Evet Şimdide Dosya Uploadını Anlatayım
Önce Aktarılıyor Seçeneğine Tıklıyoruz
Sonra Gözat Diyip Dosya Seçiyoruz Ben Yine Nakido by Antibiotic Dosyasını Seçtim ve Sonra Aktar Diyoruz
[BILGI]Gördüğünüz Gibi Maximum Upload Boyutu 2GB DİR [/BILGI]
Upload Tamamlandıktan Sonra Alt Tarafta Tamamlandı Yazar
Sonra Dosyalarıma Tıklıyoruz ve Upload Ettiğimiz Dosya Orda Linkinin Nerde Yazdığını Fotoğrafta İşaretledim ..
Unutmayın Teşekkür İstenmez Hakedilir :kheart: Konudaki 1 Tek Şey Bile Alıntı Değildir
Not:
Bu site ve programı hakkında hiçbir yerde tık bilgi yok ama birdaha bakıcam.
Ve sırrı sanırsam indirme yaparken sizi bir miktar bekletiyor o sırada önbelleğe hızı ve dosya kaydını gerçekleştiriyor kaydet butonu gelince sizde tık indi sanıyorsunuz bu tür şeylere inanmayın ttnet size ne kadar hız biçmişse hızınız o kadardır aşma olmaz aksine ttnetin durumu bile belli sırrı önbellek kaydında.
Yani ilgi çekici birşey yok sadece download hızı 16mb+ lar için 3mb kadar uploadda 350kb yani 8mbler hızı ttnet 950 ama ttnet bu son hız kullandırmaz genelde 450-720 arası indirme yaparız uploadda 131-65 arası seyreder ben wuploadda 85 kb'de free olarak yapıyorum burasıda 131'de up yapıyor daha %25 yani bir şeyi yok aksine vakit kaybı tabi şimdilik diyorum araştırmaya devam.
Son düzenleme: