-ScarFace
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Kas 2010
- Puanı
- 51
beyler aveadan 24 ay taksitle iphone 5 almayı düşünüyorum şuan sony xperia s kullanıyorum fakat kararsız kaldım sizce almalımıyım yoksa xperia s kullanmaya devammı ediyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölü piksel olsa nolcak garanti diye bişi var laiPhone 5'ten herkes şikayetçi seride sorun var diyorlar.Telefon ekranında ölü pikseller , wi-fide sorun vs. Sen en temizinden Sony XPERIA S'i kullanmaya devam et.
Telefon alacaklar beklesin S4'yi ne ip6 ne xperiz z en krali s4 <3Telefon alacaklar beklesin Xperia Z'yi ne İp5 ne S3 en kralı Xperia Z <3
İp6 yı geç zaten S4'ün de o ekranının nasıl olacağını biliyor herkes
Telefon alacaklar beklesin S4'yi ne ip6 ne xperiz z en krali s4 <3
al al ben kullanıyorum hepsi telefonu kötülemek için çıkarılmış yalanlar sorun varsa bile güncelleme gelince çözülüyor mükemmel bir telefon kimseyi dinleme hepsi yalan yeni seride 1-1.5 seneden önce çıkmaz haberin olsun telefon uçak
----------
Wi-Fi sorunuda güncelleme ile fixlendi haberin olsun
----------
Sorunun olursa ozel mesaj at off - topic te cok takilmam
Sanada cevabım var ben telefonu aldım kötü olsaydı kimseye önermezdim ve o kullanmayı bilmeyenler var mesela telefonu restore ettiginde icine sim kart takmazsan aktif olmuyor orada onlarca bunun hakkinda konu acilmis ama bilmiyorki hat takarsa aktif olacak cogu kisi kullanmayi bilmiyor ve babam apple sahibi degil laf ettirmeyeyim bilmeden konusmaEh bende bi telefona 2100 lira versem bende laf ettirmem
Apple .com daki forumlara gidip sikayetleri okuyabilirsin yuzlerce sayfa var
Tapatalklasaktamı saklasak, tapatalklamasaktamı saklasak