GodIsCoking
Aileden
Arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım şuanda %51 iPhone diyorum sizin görüşler inizide almak isterim ( neden iphone veya neden note 3 ) şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyun delisi değilim ama olsam bile beni karşılar yinedeİphone karizmadır. Eğer pek birşey beklemiyorsan öyle oyun delisi değilim falan diyorsan iphone
=) haklısın performans konusunda kat kat üstün iphone ye göre ama iphone nun tasarım harikası bence roBence ikisinin kıyası yapılması yanlış note3'ün iphone5'ten üstün gelemediği bir özellik yokki bu kıyaslama yapılsın.
Ne konuda kıyaslayabilirsin, bu yüzden konunu güncellemek zorunda kalıyorsun
=) haklısın performans konusunda kat kat üstün iphone ye göre ama iphone nun tasarım harikası bence ro
anneme sordum ( telefon lardan hiç anlamaz sadece tasarım yorumu yaptı ) iphone için güzel dedi note 3 için çok büyük kütük gibi dedi
iki arada bir derede kaldım artık almaya gidince orada kara vereceğim elime hangisi güzel gelirse ama aldıktan sonra her ikisi içinde pişman olmak istemiyorum