PageMaster
Aileden
GOLD
ROSE GOLD
ROSE GOLD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisinede önermem kız işi. iPhone de en güzel renk Silver/Gümüş bence.
Rose Gold çok hoş. Kılıf ile kullanırsan şeffaf farklı bir renk ile değişik duruyor. iphone 5s ler ile ayıran kasa özelliğide rose gold olması. Sıfır alırım diyorsan farklı cihaza yönel.
İkinci el alıcam da birinde rose gold var diğerinde normal gold Rose gold olan biraz daha ucuz ve kaskosu da var 2 aylık telefon. Rose Gold'a bu yüzden daha sıcak bakıyorum. Normalde beyaz-gümüş seviyorum bende aslında. Başta bana da feminen geldi biraz rose gold ama baktıkça sanki ısındım biraz olmadı kılıfı takarım diyorum ama kararsızım
- - - Güncellendi - - -
İkinci el alıcam ve bu iki renk var ayrı ayrı satıcılarda o yüzden
Niye kız işi olsun ☺ bence rose gold güzel yani sonuçta şeffaf ince kılıfla güzel oluyor.İkisinede önermem kız işi. iPhone de en güzel renk Silver/Gümüş bence.
Fiyatları nedir acaba?İkinci el alıcam da birinde rose gold var diğerinde normal gold Rose gold olan biraz daha ucuz ve kaskosu da var 2 aylık telefon. Rose Gold'a bu yüzden daha sıcak bakıyorum. Normalde beyaz-gümüş seviyorum bende aslında. Başta bana da feminen geldi biraz rose gold ama baktıkça sanki ısındım biraz olmadı kılıfı takarım diyorum ama kararsızım
- - - Güncellendi - - -
İkinci el alıcam ve bu iki renk var ayrı ayrı satıcılarda o yüzden
Niye kız işi olsun ☺ bence rose gold güzel yani sonuçta şeffaf ince kılıfla güzel oluyor.
- - - Güncellendi - - -
Fiyatları nedir acaba?
Olm sen ne değişik insan çıktın böyle
Niye kız işi olsun ☺ bence rose gold güzel yani sonuçta şeffaf ince kılıfla güzel oluyor.
- - - Güncellendi - - -
Fiyatları nedir acaba?
Pazarlık varsa kaskolu olan a gold a yönel dolardan fiyatları artı serial numarasından da sorgulama yapabilirsin. Kardeşimde var güzel cihaz fakat kamera kısmı tarafına hafif vur ses geliyor. Hepsinde aynı. Ama bana kalsa ıos jobs ile öldü. çok stabil ürünler çıkmamaya başladı.Ahahah niye Ümit abi ben napayım öyle denk geldiler
- - - Güncellendi - - -
Rose Gold 1450 Gold 1500
Gold'da kasko yok eylül 2016da alınmış. Garantisi var.
Rose Gold'ta kasko da var ve 2 aylıkmış. Garanti var. İkisinde de kulaklık yok ama şarj aleti vs. var kutu mutu.
Pazarlık varsa kaskolu olan a gold a yönel dolardan fiyatları artı serial numarasından da sorgulama yapabilirsin. Kardeşimde var güzel cihaz fakat kamera kısmı tarafına hafif vur ses geliyor. Hepsinde aynı. Ama bana kalsa ıos jobs ile öldü. çok stabil ürünler çıkmamaya başladı.
Garanti durumunu daha net appleın sitesindem öğrenebilirsiSerial numarasıyla ne sorgu yapacağım hocam anlamadım o kısmı.
O rose gold a oy veren kişi benim tahmini tutturduö.Fikirler için teşekkür ederim kimse Rose Gold al demedi neredeyse ama bugün almış bulunmaktayım Teşekkürler tekrardan.
O rose gold a oy veren kişi benim tahmini tutturduö.