Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Kardeşim Unique Passive 2x Tenacityli Itemi stacklamaya çalışmışsın, 11 leveller arasında bu skoru yapıp bir de ' iyi bir başlangıçmı acaba?? ' diyip burda bişeyleri göze sokmaya çalışıyorsun, Karşısı zaten aptal blitz 18 kill vermiş kayle 12 kill bu adamların içinde maç yaparsan bu skorda normal tabi. 30 oluncada yaparsın öyle skorları sonra koyarsın buraya öyle görürüz.
Ne laf sokması ya öğrensin işte unique passiveler stacklanmaz. Ayrıca niyetinide anlamadık sanki >.<bu adama laf sokmak içinmi üye oldun sen ilk maçım diyor beğen geç .ASD
Arkadaşım Daha yeni başladım irelia ile deneme aşamasındayım ha tabi sen çok profesyonelsin ya laf sokup akıl vermeye çalışıyorsunNe laf sokması ya öğrensin işte unique passiveler stacklanmaz. Ayrıca niyetinide anlamadık sanki >.<
nerden deniyoruz?boşver sen onları iyisin de ben skini anlayamadım ?
karakteri denedikten sonra alsaydınya
Irelia alışmaya başladım skini aldım şimdiden rp var daha dursun öyle kenardaboşver sen onları iyisin de ben skini anlayamadım ?
karakteri denedikten sonra alsaydınya
Ya beyler bu champ deneme yeri varmı bizde olmayan champları?
Yok canım okadar da biliyorumda hayır yani böyle yapay zekaya karşı şampiyon denemek varmı demek istemiştim ama yokmuş
Her hafta farklı 10 champon kullanılabilir duruma geliyor. Ranked maçlarında bu bedava heroları kullanamazsın kural gereği, normal oyuna girmen lazım. Başında mavi ünlem bulunan championlar o hafta bedava olan, yani sende olmasa bile kullanılabilen championlardır. Fakat satın almadığından dolay, bir sonraki hafta yenileri gelince giderler =))
Yok canım okadar da biliyorumda hayır yani böyle yapay zekaya karşı şampiyon denemek varmı demek istemiştim ama yokmuş
yok o değil ben champları teker teker denemek istiyorum botları değil Yani salıdan salıya :S
Var. Co-op bölümünde başlangıç ve orta seviye olmak üzere iki bölüme ayrılıyor, 5 adet bota karşı 5 adet player.
Yada kendin custom kurarsın. Şifre koyarsın tek başına girersin karşına botları alırsın ama çooook kolay oluyor. Co-op botları orta seviyedeyken tam kıvam oluyorlar. Öyleki cs ve kill almadan full build rahat yapabiliyorlar.
yok o değil ben champları teker teker denemek istiyorum botları değil Yani salıdan salıya :S
Sen mi sorunu soramadın ben mi sana güzel cevap veremedim !?
Sen champ denemek istiyorsun. Bende sana diyorumki her hafta 10 champion denenmek için beleş oluyor. Sen diyorsunki yapay zekaya karşı denemek istiyorum sana diyorumki coop gir, karşına 5 bot gelicek, size takım oluşturulucak. Sen bütüüüüüüün championların açık olmasını mı istiyorsun denenmek için !? Bilgim yok ama PBE indir. Bilenlerede sor o zaman.
pbe var fakat üyelik yok bende bir zamanlar eziktim
Ben yapay zekayi oynarken bütün champların oldugunu sanıyordum onu sandım. Ben champ alıcam ama kimin ne özelliği var bilmiyorum onu denicektim onu soruyordum. Yani botmuş gerçekmiş önemli değil sadece bütün champların olması lazım
Ben ezik değilim gardeşpbe var fakat üyelik yok bende bir zamanlar eziktim