İstanbul Kıyamet Vaktinde,silahtar,zırhçı ve kimyager olmak üzere 3 üretici mesleği vardır.Bugün sizlere nasıl üretim yapılcağını göstereceğim.
Meslekler hakkında bilgi: TIKLA
Meslek puanlarımızı silahtar ve zırhçıya, resimdeki gibi dağıtıyoruz.Eğer ki iksir üretimi yapacaksanız kimyacıya vereceksiniz.Puanları tekrar sıfırlama şansımız vardır fakat bunun için daha önceden kutu almanız gerekmektedir.Örneğin reçetenin seviyesi 49 ise reçeteyi okumak için sizinde üretim puanızın 49 olması gerekmektedir.
Üretim yapmak için reçeteye ihtiyacımız var, her reçetenin mağzemesi farklıdır.Reçeteler kasarken yada alışveriş yoluyla elde edilir.Üretim yapmak için gerekle materyaller resimde gösterdiğim yerdedir.Reçeyi okumak için sağ tık yapıyoruz.Reçete üretim pençeremize aktarılıyor,çantamızdan okuduktan sonra kayboluyor.
Gördüğünüz gibi reçete üretim penceremize aktarılmuş durumda.Şimdi gerekli materyalleri toplayalım.
Bizden istenen 1 kuvars ve 1 kanvası resimdeki gibi çantamızda bulunduruyoruz.Kuvars sarraf 1 seviye bir madendir,kolay bir şekilde elde edebilirsiniz.Kanvas ise 1-5 lvl arası yaratıklardan düşmektedir.
Reçete için gerekli madenlerimiz çantamızdayken üretim pençeresine geliyoruz 1.resimdeki gibi reçetemizi seçiyoruz,ardından 2.resimde gösterdiğim gibi üret butonuna basıyoruz.
Ardından ürettiğimiz eşya torbanın içinde bulundugumuz yere düşüyor.
Ve hayırlı olsun eşyamızı üretmiş bulunmaktayız.Bu işlemi iksir üretimindede kullanabilirsiniz.
Son düzenleme: