Arkadaşlar istanbulda gezilmesi gereken yerler neresi önere bileceğiniz yer varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topkapı Sarayı
Soğuk Çeşme Sokağı
Cafer Ağa Medresesi
Ayasofya
Yerebatan Sarnıcı
Haseki Hürrem Hamamı
Sultan Ahmet Binbirdirek Sarnıcı
Gülhane Parkı
Adalar
Dolmabahçe Sarayı
Türk Hamamı (Süleymaniye Hamamı)
Rumeli Hisarı
Anadolu Hisarı
Yedikule Hisarı
Beylerbeyi Sarayı
Çırağan Sarayı
Yıldız Sarayı
Kapalıçarşı
Mısır Çarşısı
Bakırcılar Çarşısı
Tekfur Sarayı
Eyüp Sultan Camii
Miniatürk
Hidiv Kasrı
Kız Kulesi
Fatih semti Tarihi semt
Nargile içiyorsan Çorlulu Ali Paşa Medresesi (Beyazıtta) Mükemmel bir tarihi nargile yeri
Ortaköy
Boğaz Turu
Eminönü Balık ekmek ye
Beyazıt
Çamlıca Tepesi
Pierre Loti Tepesi
Taksim
Kapalı Çarşı
Aklıma bu kadar geldi şuanlık başka yerler hatırlarsam yazarım
İstiklal
otobüs durakları
Eminönü,Sultan Ahmet ve Ayasofya'ya git. İlk kez gidiyorsan.
otobüsler hiç çekilmiyor araba kiralıyacam gibi one ya öyle üst üste herkez
----------
topkapı sarayı ve ayasofya ilk hedefim
kız kulesini gez ama sakın karşısına geçip oturma.. bir çay 5 TL, çiçek satan ablalar sürekli rahatsız eder, fotoğrafçılar-parfümcüler- saat satan kişileri saymıyorum bile.. Zamanında en sevdiğim yerdi fakat artık sadece sabah 7:30 8'de gidiyorum kafam rahat oluyor.
ulaşımdaki en büyük sıkıntı zaten araba. Hele ki topkapı ayasofya ilk hedef ise, inan 2. gün bırakırsın gezmeyi. Metrobüs-otobüs- vapur vs.. bunlar daha rahat ettirecek seni araba ile çengelköy- küçükyalı arasını 40 dk'da gittim hesabını sen yap
kız kulesine gidecem şu ayasofya ve topkapı sarayını göreyim de vazgeçtim araba kiralamakdan
benim şahsi fikrim kiralama yani stress olursun, ama kiralarsan da şile vs gibi yerlere gitmen sorun olmaz. Bu arada şu yoyo diye bir kiralama olayı var, saatlik vs özelliği var kullanan bilen var mı
kullan aldın yere götür bırak süren dolmadan netten baktım
otobüsler hiç çekilmiyor araba kiralıyacam gibi one ya öyle üst üste herkez
----------
topkapı sarayı ve ayasofya ilk hedefim
Otobüs lere dolu diyorsan sen metrobüs e binmemişsin en iyisi dediğin gibi araba kiralamak yinede trafik ten kurtuluş yok
sizin bu trafik adamı hasta eder o derece
hasta değil kanser eder kanser