__GLamoR__
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2009
- Puanı
- 33
Merhaba arkadaşlar proje ödevi için internet sitesi hazırlıyorum.Konu olarakta bilgisayar ve bilgisayar malzemesi satan bir dükkanın sitesini hazırlıyorum..Fakat logoya ihtiyacım var..Bu konuda küçük bir istekte bulunucaktım..Sitem için bir logo.
logoda dükkanın ismi "Zirve Bilgisayar" ...Altına kısa bir söz olarak "Teknolojiyi Zirvede Yaşayın.."...Resim Olarakta bilgisayar logosu olabilir..ve ya power işareti (güç simgesi)...Parlaklık olursa daha hoş durabilir.Ya da yazı rengi giderek açık renk olabilir...Koyudan açığa doğru.
Menüde kullandığım renkle aynı olursa daha hoş durabilir... renk kodu "#006699".
Renk bu olucak.
Küçük bir örnekte açıklayacak olursa şunun gibi olabilir.
Bi de şu power logolarına bakıyodum şu tasarım hoşuma gitti...belki fikir olarak yardımcı olabilir..içinde yazı yazıyo ama
Teşekkürler. !
logoda dükkanın ismi "Zirve Bilgisayar" ...Altına kısa bir söz olarak "Teknolojiyi Zirvede Yaşayın.."...Resim Olarakta bilgisayar logosu olabilir..ve ya power işareti (güç simgesi)...Parlaklık olursa daha hoş durabilir.Ya da yazı rengi giderek açık renk olabilir...Koyudan açığa doğru.
Menüde kullandığım renkle aynı olursa daha hoş durabilir... renk kodu "#006699".
Renk bu olucak.
Küçük bir örnekte açıklayacak olursa şunun gibi olabilir.
Bi de şu power logolarına bakıyodum şu tasarım hoşuma gitti...belki fikir olarak yardımcı olabilir..içinde yazı yazıyo ama
Teşekkürler. !