Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LoL u tek başına atarsan sıkılırsın minumum 2-3 kişi atıcaksın bak ben arkadaşlar olmayınca atmıyorum hiçde sıkılmıyorum. Counter Strike 1.6 tavsiyemdir. 1-2 ay için sro gibi lvlli oyunlara yönelme bence.
Bana uyar ama birinin çıkıp bu grubu kurması gerek.online veya single farketmez beyler söyleyin siz teşekkürler bu arada
----------
Aslında forumdan toplansak skypedan konuşarak oynarız zevkli olur ?
Dota 2 de denedim lakin attan inip eşşeğe binmek gibi birşeydi minyonlar ile şampiyonlar birbirine karışıyor atmosferi hoşuma gitmedi.dota 2 der çıkar giderim
Sorun yok.Steame bağlanmıyor sizdede bu sorun var mı yoksa tek bende mi var?
demee demee böyle sanırım lol için at dedin bunu hakaret olarak kabul ediyorum lol oynamış biri olarak lol dota2nin yanından geçemez hele dota1i saymıyorum o bir klasik
Dota 2 de denedim lakin attan inip eşşeğe binmek gibi birşeydi minyonlar ile şampiyonlar birbirine karışıyor atmosferi hoşuma gitmedi.
hacan para veriyonuz nedir bu bf3 sevdası abi ya forumun yarısı bf3 aldı nerdeyse bf4 alın bf 4En sonunda BF3 alıcam herhalde.
D&R da bakıyorumda battlefield 3 close quarters pc 26tl ve battlefield 3 armored kill pc 35tl iki tane var hangisi alıcaz ?
Battlefield 3 premium edition olanını alman lazım multiplayer oynamak istiyorsan
normal battlefield3'de alabilir 30 tl ye ancak bazı bölümler açık olmaz ve çoğu ek paketleri kapalıdır.
bütün ek paketler + her şeyin açık olması için dediğin gibi premium edition alması gerekiyor, fiyatı 72 tl veya 24¤