Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her yıl aynı mesajı atıyom senin şeklin kime olm?İyi Bayramlar.
Hakan Karakaya googleye 2015 bayram mesajları diye arattırdı sonra da copy-paste. Gördüm, saksı değilim ben. ispis
Sanmıyorum senin mesajının benim bayramıma yeteceğini. :drym:
Ben her yıl aynı mesajı atıyom senin şeklin kime olm?
Ya valla bayram günü günah olmasın diye sövmüyorum. Lan ne kıl milletiz. Herif 200TL bozduracaktı, bozmadım. Bi tane derby jilet aldı. Kasada bütün parada yoktu bozuklukların hepsini götürdü. Ne olcak olm bu ülkenin hali? Ha söyle?Sanmıyorum senin mesajının benim bayramıma yeteceğini. :drym:
Sağol ayfonlu genç. Senin de bayramın mübarek olsun. Bu arada Zafer bak bu sana yeter. Bizim Muhammet, malını mülkünü satıp iPhone alanlardan değil.Herkese iyi bayramlar )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ya valla bayram günü günah olmasın diye sövmüyorum. Lan ne kıl milletiz. Herif 200TL bozduracaktı, bozmadım. Bi tane derby jilet aldı. Kasada bütün parada yoktu bozuklukların hepsini götürdü. Ne olcak olm bu ülkenin hali? Ha söyle?
Sağol ayfonlu genç. Senin de bayramın mübarek olsun. Bu arada Zafer bak bu sana yeter. Bizim Muhammet, malını mülkünü satıp iPhone alanlardan değil.
Lan teşekkür butonun yerini unutmuşum. Kızma hemen veriyom. :wgl:2 yıl önceki kurbandan kalan taş gibi şekerleri geçiren hacı teyzeler gibisin bu ne pintilik. Teşekkür versene adamlar bayramını kutluyor.:saw: