Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar az önce bir gerilim filmi buldum yorumlardan anladığım kadarıyla çok geriyormuş acaba şimdi mi izlesem yoksa sabahamı bırakıyım bulduğum filmin adı the shining acaba izleyen varsa yorum alabilirmiyim ?
yeni korku filmleri sarmıyo artık paranormal dabbe felan eskiler daha iyi onu farkettim ama hala kararsızım
----------
film stephen kingin medyum adlı kitabından uyarlanmış 30 yıllık bir film stephen .k nin kitaplarını okuduğum için biliyorum adam iyi yazıyor filmide iyi olur film dağda bulunan bir otelden johny torrence adlı adama bekçilik teklif edilir ve johnyde otelde beleş kalma ve para teklifini kabul eder fakat bu otel diğerlerinden biraz daha farklıdır