VitoScaletta
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 May 2011
- Puanı
- 0
Selam arkadaşlar,
Başlıktada belirttiğim gibi Joymax'ın yeni MMOFPS oyunu Karma Online
24 Mayısta kapalı beta denemesi ile başlıyor.Joymax şimdiden üye olan hesaplara,
oyun başlayınca Altın bir kama ve Renkli nickname imkanı sunuyor.Bu eventin süresi 3 Mayısta başlamış olup 22 Mayısta son bulacak.
Site Linki: JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: Karma Online : Prisoners of the Dead
Ayrıca 2 adet Video sunuyorum:
YouTube - Karma Online: Prisoners Of The Dead Announce Trailer
Karma Online: Prisoners Of The Dead Video Game, GDC 11: Modes And Skills Interview HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Oyun ile ilgili bazı bilgiler:
Dağıtıcı: Joymax
Yapımcı: Dragonfly
Full Sürüm Çıkış Tarihi: Belli değil
Platformlar: PC
Oyun Modları: Zombi,TDM,Berserker,Steal,Prisoner,Demolition Run,FFA,Escape
Tam Adı: Karma Online: Prisoners of the Dead
Karma Online, Joymax'ın Dağıtıcı olarak rol oynadıgı ilk oyunudur.SRO'yu hem yapımcı hem dağıtıcı olarak üstlenmişti.
Sabırsızlıkla bekliyorum, ayrıca yapım aşamasında olan Special Force'u da yakında çıkacak diye söylentiler var yabancı forumlarda ama şu anda pek bilgim yok.
(Bilgiler şu anda çok taze bir hatam olursa düzeltirim)
Başlıktada belirttiğim gibi Joymax'ın yeni MMOFPS oyunu Karma Online
24 Mayısta kapalı beta denemesi ile başlıyor.Joymax şimdiden üye olan hesaplara,
oyun başlayınca Altın bir kama ve Renkli nickname imkanı sunuyor.Bu eventin süresi 3 Mayısta başlamış olup 22 Mayısta son bulacak.
Site Linki: JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: Karma Online : Prisoners of the Dead
Ayrıca 2 adet Video sunuyorum:
YouTube - Karma Online: Prisoners Of The Dead Announce Trailer
Karma Online: Prisoners Of The Dead Video Game, GDC 11: Modes And Skills Interview HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Oyun ile ilgili bazı bilgiler:
Dağıtıcı: Joymax
Yapımcı: Dragonfly
Full Sürüm Çıkış Tarihi: Belli değil
Platformlar: PC
Oyun Modları: Zombi,TDM,Berserker,Steal,Prisoner,Demolition Run,FFA,Escape
Tam Adı: Karma Online: Prisoners of the Dead
Karma Online, Joymax'ın Dağıtıcı olarak rol oynadıgı ilk oyunudur.SRO'yu hem yapımcı hem dağıtıcı olarak üstlenmişti.
Sabırsızlıkla bekliyorum, ayrıca yapım aşamasında olan Special Force'u da yakında çıkacak diye söylentiler var yabancı forumlarda ama şu anda pek bilgim yok.
(Bilgiler şu anda çok taze bir hatam olursa düzeltirim)
Son düzenleme: