Gedikoglu
Banlanmış Üye
Bu fotoğrafta kaç yaşında görünüyorum?
Bu da retrica ile : D
Bu da retrica ile : D
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fotoğrafta kaç yaşında görünüyorum?
9 ay sonra 19 olacam ne 17 si kardeş.
Gay misin?
sn 17
Peki ben
şaka yaptımmmvalla sen soru sormuşsun bende ggörüşümü bildirdim gerilmeye gerek yok
Sen 98 modellerdensin sanırım yada 97 Yine tabi retrica ne varsa bu retricada ama kızlara karşı etkilidir muhtemelen o yüzden lafım yoh
sn 17
Peki ben
2000 model human - Male - Ergenius - Retricator
Biraz gırgır geçtim alıngan değilsindir umarım . Retrica biraz gençleştirmiş o yüzden 15 gibi geldi bana ama normal bakınca 18'e yeni girmiş heyecanı atamamış gibi.
Sen 98 modellerdensin sanırım yada 97 Yine tabi retrica ne varsa bu retricada ama kızlara karşı etkilidir muhtemelen o yüzden lafım yoh
madem herkes soruyor bende sorayım
Retrica kullanmayınca demekki tahmin etmesi zor değil 19-20 değil de 20-21 arasıyım şubat 199519-20 arası ömer
Biraz tiki mi çıkmışsın 21-22 herhalde kampüste bu modeller 93'lü bizdeMadem hepiniz sordunuz, bende sorayım o halde. Aşağıdaki resimde kaç yaşımda gösteriyorum?
Bu arada, fotoğrafta en fazla 15-16 gösteriyorsun.
saol kanka ya bi de döveydin tam olydı -.- yok lan ne alıncam dostluk arkadaşlık ortamı tabi olur boyle şyler yani dogrullr da su kı sen 30 gösteriyon dasf.dsaf2000 model human - Male - Ergenius - Retricator
Biraz gırgır geçtim alıngan değilsindir umarım . Retrica biraz gençleştirmiş o yüzden 15 gibi geldi bana ama normal bakınca 18'e yeni girmiş heyecanı atamamış gibi.
madem herkes soruyor bende sorayım