SprouT
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ara 2011
- Puanı
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kargo parası vereceğime kotayı aşmayı göze alırım daha iyi ispis
Download işlemin bitince seed yapsan :alkis
Bir kere sütten ağzım yandı o yüzden yapmıyorum,ama sana lazım ise yapabilirim
Seed ettinde mi yandı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
yalnız bazı torrent siteleri seed yapmazsan üyelik gidiyor elden
abi nedense artık eskisi kadar oyun oynamak gelmiyor içimden ve bence en güzel duygu bu
bende repack indirdim fulldur diye yarısından sonra oyunun oyun içi introları gitti bi gıdım zevk alıyorsam şurdan şuraya adım atmak nasip olmasın blackbox full oluyormu hep ?Blackbox sürümlerini indirsene FC3 indirdim 2 saatte indi 400kb ile
bende repack indirdim fulldur diye yarısından sonra oyunun oyun içi introları gitti bi gıdım zevk alıyorsam şurdan şuraya adım atmak nasip olmasın blackbox full oluyormu hep ?
iyi güzel peki neyden kısıyolar o kadar ? 15 gb oyun nasıl 5gb olur sadece ingilizce dili kalıyor herhalde ondanmı ?Şimdiye kadar introları - müzikleri silinmiş blackbox denk gelmedim.Blackbox amca olmasa halim duman
iyi güzel peki neyden kısıyolar o kadar ? 15 gb oyun nasıl 5gb olur sadece ingilizce dili kalıyor herhalde ondanmı ?
iyi güzel peki neyden kısıyolar o kadar ? 15 gb oyun nasıl 5gb olur sadece ingilizce dili kalıyor herhalde ondanmı ?
Download işlemin bitince seed yapsan :alkis
Şu seed olayını bi türlü anlamadım.Daha doğrusu torrentteki terimlerin çoğusunu bilmiyorum anlamadım bitürlü
Blackbox sürümlerini indirsene FC3 indirdim 2 saatte indi 400kb ile