CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
evet burda kar yağdı sizin orda durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşım 19 en fazla 4 kez kar gördüm izmir
hahahaha aynen öyle
Kardan çok karı görüyon ne güzel.
----
2 gündür İstanbul / Sultangazi de iyi kar var. Vali beyimiz kar tatili de vermedi ona yanıyorum. Geçen sene bu kar yağışın da vermişti tatili hayın.
Sokaklar kedi köpek kaynıyor onu geçtim bir sürüde evsiz insan var yağmasa keşke hiç.
senin benim para vermemlede olcak iş değil bro devletin evi barkı olmayanlara sahip çıkması lazım biz ne kadar türk vatandaşı isek onlarda bizim kadar türk vatandaşı sokakda gördümü millet hemen yüz buruşturuyo insanlık nereye geldi
Yağmasa değil. Sokakta gördüğümüz insana veya hayvana sığınacak bir yer bulursak ya da arkadaşlar arasında para toplayıp giyim, içim gibi şeylerini karşılarsak çok güzel olur. Hem kar yağışı ile kazanır ülke hem de insanlıkla.
senin benim para vermemlede olcak iş değil bro devletin evi barkı olmayanlara sahip çıkması lazım biz ne kadar türk vatandaşı isek onlarda bizim kadar türk vatandaşı sokakda gördümü millet hemen yüz buruşturuyo insanlık nereye geldi
erdo foto çekip atsana lan merak ettimKar yağıyor
erdo foto çekip atsana lan merak ettim
erdo klima bozuldu evde kimse yok it gibi titriyom napicam lan benSonra atıcam lan
erdo klima bozuldu evde kimse yok it gibi titriyom napicam lan ben
fön makinesi akarmum yak
bizdede yagdı hemen koştuk yurdun bahçesine