• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Karakol Savaşları Stratejileri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Screwy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Screwy

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
2 Eki 2011
Mesajlar
927
Puanı
175
Konum
(Samsun)
1)Yok Etme​


Açıklama: Bu savaşta rakipten en çok adam kesen kavim kazanır.

a)Toplu halde dalmak sizin en büyük avantajınızdır.Sizi ayırmaya çalışsalarda sakın ayrılmayın.

b)Başka türlü gruplara ayrılabilirsiniz. Bir grup 3-5 kişi düşman kavimin başlama yerine, bir grup diğer kavimin doğma yerine gider ve doğanı keserler.Bazıları orta alanda durur ve uçanı kaçanı keserler.(Bu taktiği genel olarak Pars Kavmi kullanır.)

c)Kendi başlama yerinizde beklersiniz diğer kavimleri. Gelenleri saha avantajıyla kesersiniz.(Yılan Kavmi kullanır)

d)Dağınık olarak savaşı genel olarak Ejder Kavmi kullanır.Çok kötü bir sistem olmasına rağmen Ejderler bu konuda üstündürler.Bu,diğer taktikleri kaplar. Birkaçar kişiler olmak üzere bazıları kendi kalesinde bekler,bazıları Yılanların ve Parsların başlangıç yerine gider,bazıları kafasına göre keser,bazıları gördüğünü keser vs.

2)Kutsal Taşı Yok Etme​


Açıklamaüşman kavimlerden önce taşlarını kırmalısınız.Bu arada sizin taşda ayakta kalmalıdır.

a)Diğer kavimleri bekler,sadece kendi taşınızı korursunuz.Felç etme skili bu savaşta büyük önem kazanır.Bu taktiği genel olarak Ejderler kullanır.

b)Dağınık saldırı.Bunu daha çok Yılanlar kullanır.Bazıları Ejderlerin bazıları Parsların taşa giderler.Bazıları katkısını arttırmak için adam keserler vs.

c)Bodozlama girmek. Parslar kullanır.Diğer kavimlerin taşlarına direk olarak dalma ile oluşur.Sayısı fazla olan kavmin kullanması gerekir.Savunma bu taktik anlayışına göre yok gibidir. Sadece bodozlama giren adamların bazıları düşmanlarını keserlerse küçük bir savunma olabilir.
d)Ortayı kuşatarak hem taşınızı koruyabilir hemde diğer taşlara rahatça saldırabilirsiniz.Çok güzel bir taktiktir.

3)Kasabayı Ele Geçirme​


Açıklama:Ortadaki mavi daire içinde 5 dakika dayanabilen kavim kazanır.

a)Tam bir taktik savaşıdır.Taktiğiniz yoksa diğer kavimlerin sizden kat kat az olmasını dileyin. Bodozlama dalmak bu savaş içinde geçerli.Hemen ortaya koşarsınız ve kaparsınız.Böylelikle savaşı başlamadan bitirebilirsiniz. Fakat ortaya ilk gelen adamın yardım gelene kadar ortalarda gözükmemesi iyi olur.

b)Dağınık saldırı pek yaygın olarak kullanılmamakla birlikte genelde savaşın başlamadan kaybedeceklerine inanan kavim tarafından kullanılır.Pek kullanılmayan bu stili Ejder kavmi tarafından pek çok kez kullanılmıştır.

c)Kendi gücüne güvenerek kuşatmak.Alan düşmanınsa ortadaki kalabalığın etrafını sarar ve birden saldırırsınız.Yanınızda adam olmadığı için ölürseniz moral kazanırlar.Bu yüzden ölmemek onları endişelendirir.Alanı geri almak için etkili bir yoldur.

d)Dağınık stil kötü bir taktik olmasına rağmen pek çok kez Ejderlere zafer kazandırmıştır. Diğer dağınık stiller gibidir.Herkes kafasına göre takılır.

e)Tam kuşatma en etkili taktiktir.Düşmanın doğma yeri ile alan ortasını kapatır,geleni kesersizin.Geri kalanlar ortaya saldırır.Bu sayede hemen kapabilirsiniz.

f)Savunma için en yaygın olarak alanı alan kişiyi ortaya alıp,düşmanların ona vurmasını engelleme tercih edilir.Diğer karakterler gelen düşmanları alan büyüsüyle öldürürler.Başka bir şekilde orta ile diğer kavimlerin doğma yeri arasında set çekersiniz.İçinizden geçebildikleri için bu taktik pek kullanılmaz.Bunun yerine 3-5 kişi diğer kavimlerin doğma yerine yakın yerlerde gelene dalabilirler.



[NOT]İYİ FORUMLAR...[/NOT]
 
Son düzenleme:
Geri
Üst