CrazyLove
Black Pearl
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Ağu 2011
- Puanı
- 14
Arkadaşlar 71 Kredim var 10.sınıfa gidiyorum 73 krediyle geçiyorsun.Karnede 3 zayıf geldi , Dil anlatım fizik kimya
Sınavlara gircem 73 kredi yapmam lazım
Sınavları Biyoloji,kimya,Dil anltm ve bedenden anltım kredi 73 yapsam geççem
Hangilerine giriyim sizce?
Zaten bedene girsem ilk dönem 4 2.ci dönem 5 = haftalık 2 saat 4 .2=8 kredi geliyor onu 5 alıp 10 kredi yapıp 73 kredi tuturup geçiçem
dil anlatım sorumlu zaten gitmek zorundayım
Bedenci 5 yapmaz ihtimaline karşın bir sınava girmek zorundaıym biyojlojim 2 , 3 yapsammı diyorm ? sizce ful çalışıp yoksa
kimyam 1 onu 2mi yapsam ama kimyadan hiç birşey bilmyrm defter alllah pullak , baksam zor anlarım sizce npym?Bedeni geçsem diğerlerine gerek kalmaz ,Beden çarşamba saat 14:00 ,Biyoloji çarşamba 12:00 ' da biyoloji 1 yapma ihtimalimde va r
Sınavlara gircem 73 kredi yapmam lazım
Sınavları Biyoloji,kimya,Dil anltm ve bedenden anltım kredi 73 yapsam geççem
Hangilerine giriyim sizce?
Zaten bedene girsem ilk dönem 4 2.ci dönem 5 = haftalık 2 saat 4 .2=8 kredi geliyor onu 5 alıp 10 kredi yapıp 73 kredi tuturup geçiçem
dil anlatım sorumlu zaten gitmek zorundayım
Bedenci 5 yapmaz ihtimaline karşın bir sınava girmek zorundaıym biyojlojim 2 , 3 yapsammı diyorm ? sizce ful çalışıp yoksa
kimyam 1 onu 2mi yapsam ama kimyadan hiç birşey bilmyrm defter alllah pullak , baksam zor anlarım sizce npym?Bedeni geçsem diğerlerine gerek kalmaz ,Beden çarşamba saat 14:00 ,Biyoloji çarşamba 12:00 ' da biyoloji 1 yapma ihtimalimde va r