QuietTouch
Global Mod
Bu fikre katılanlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normaldede ingilizce hocasıymış heralde öyle hatırlıyorum dün yarışmada söylemişti.illaki ingilizce hocamız olacak diye birşeyde yok Matematik hocamız dahi olsa sıkıntı yok :'(
Katılmıyorum Sanki böyle ingilizce hocanız olsa sınıftaki herkese tek tek verecek, tövbe yarabbim tövbe
Katılmıyorum Sanki böyle ingilizce hocanız olsa sınıftaki herkese tek tek verecek, tövbe yarabbim tövbe
böyle matematik öğretmenim olsa 99 alırım. 100 almayı göze alamam;
Almadım panpa. (qapaq)Hakan ilköğretimde hiç almadın mı?
Ne yaptın abi sen.
Ümit abi fena girdi konuya.Katılmıyorum Sanki böyle ingilizce hocanız olsa sınıftaki herkese tek tek verecek, tövbe yarabbim tövbe
Biraz ağır oldu sanki, kusura bakmayın... Yani demek istediğim herkesin güzel hocaları hakkında değişik değişik hayallerinin olduğu. Sınıfta 90 60 90 güzel bir hocanız olsa ne olur, o hocanın muhtemelen bir sahibi vardır ve muhtemelen siz ve o hoca arasında asla sizin düşündüğünüz türden bir ilişki veya aksiyon olmayacaktır. Ayrıca diyelim ki bir kişi ile böyle birşey oldu pek sizinle aynı hayali paylaşan diğer bütün öğrenciler ne olacak ? Siz kendinizi o kadar şanslı mı sanıyorsunuz, imkansız bir olay olacak ve o şanslı kişi siz olacakmışsınız gibi keşke böyle hocalarımız olsaydıda şöyle yapardık böyle yapardık diyip duruyorsunuz...
Kastettiğiniz sadece bakıp gözlerinizi doyurmaksa çıkın dışarda binlerce güzel bayan var istediğiniz kadar bakın ama ipin ucunu kaçırmayın, işi sapkınlığa ve abazılığa kadar getirmeyin. Ders dinlemeniz ve başarılı olmanız için illede sınıfta güzel bir hocanın olması gerekmez, ki bence tam tersi sınıfta öyle bir hoca olsaydı dikkatiniz dağılırdı dersleriniz daha kötüye giderdi )
vermese bile abi hayali yeter böyle manita olsun başka ne ister
----------
ve benim böyle hocam oldu daha güzeli oldu ama şuan evli ve halime ablam sayılır şuan