Herkese selamlar, merhabalar arkadaşlar. Hemen hemen 3-4 aydır oynadığım hesabımı satma kararı verdim. Bunun en büyük etkisi de şuan ki mevcut köy ismimdir. Köy ismim 'MertFulya' dır. Mert benim ismim, Fulya ise eski kız arkadaşımın ismidir. Mevcut ilişkimizi bitirdiğimiz için şuan bu isim benim canımı çok acıtıyor, gördükçe kötü oluyorum. Bu yüzden de köyümü ucuzdan satma kararı aldım. İsme takıntılı olmayanların olabileceğini düşündüm. Bu arada, köy ismi değiştirme hakkı kullanıldı. Fakat SuperCell firması bir daha aynı etkinliği yapar mı bunu bilmiyorum. Ne kadar zaman geçerse geçsin elbet yapacağından eminim. Aşağıda köyüm ile ilgili görseller ve bilgiler paylaşıyorum.
Köyüm hakkında bilgiler;
Köyümün genel görünümü ve hakkında bilgiler;
Köyümün genel görünümü şuan bu şekildedir. Okçu kuleleri, Büyücü kuleleri, Toplar, Havanlar, Kışlalar, Altın ve İksir depoları, Büyü Fabrikası, Laboratuvar ve Hava savunmaları KB seviyesine göre son seviyededir. Geriye kalanlar ise yükseltme istemektedir.
Askerlerin eğitim seviyeleri;
Barbar, Okçu, Dev, Goblin, Duvar Yıkıcı, Büyücü, Şifacı, Şimşek Büyüsü ve Ejder KB seviyesine göre son seviyededir. Diğer kahramanlar ise yükseltme istemektedir.
Köy profilimden bilgiler;
Görevlerin bir çoğunu bitirmeye ve yükseltmeye özen göstermiştim. Fakat, mevcut hali de bu şekildedir.
İletişim Bilgilerim;
İstediğim karşılık: 30TL
Son düzenleme: