-NoPasaran
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Ağu 2009
- Puanı
- 56
-------------------------------------------------
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-------------------------------------------------Büyüyoruz artık eskisi gibi başı boş hayatımız yok. Bir düzen istiyoruz. Düşün millet askere gitmek istemez çoğunlukta Ocak 2019 a kadar tecil yaptırdım 1 ay sonra gidip tecili bozdurdum. Hele ki sevimsiz bir iş varsa yada iş yoksa garibanlık diz boyu ise hayat daha çok üstümüze geliyor ve kafalar allak bullak. Bence çıkmazdayım şuan çıkış yolunu askere gitmekte görüyorum Değişik bir his insanın psikolojisi bozulması.
-------------------------------------------------Doktor sana çözüm olur.
Üstad sosyal ilişkilerin nasıl bilmiyorum ama genelde insanlarla etkileşimin azaldığında ya da hayat rutine bindiğinde olur, inan her insan hayatında 1 kez yaşamıştır. Bende de zaman zaman hayatın çok boş olduğu hissi oluyor ya da ne bileyim dünyanın en mutsuz insanı gibi hissediyorum. Önemli olan kendini iyi telkinlemek çünkü bunlar geçici şeyler. Bir gün güzel bir kız çıkar karşına yeniden doğmuş gibi hissettirir ya da bol kazançlı bir iş bulursun hayat senin için yeniden başlar. Takma hiç bir şeyi kafana seni ne mutlu ediyorsa onu yap.Ben de üniversite öğrencisiyim , okulu bırakıp kafayı toplamak için gitmek istiyorum askere şehirde duvarlar üstüme geliyor gibi oluyor.
Abi doktor antidepresan veriyor.Antidepresanlık bişi yok ki , para olsa iyi doktora gidicem de para yok işte
Üstad sosyal ilişkilerin nasıl bilmiyorum ama genelde insanlarla etkileşimin azaldığında ya da hayat rutine bindiğinde olur, inan her insan hayatında 1 kez yaşamıştır. Bende de zaman zaman hayatın çok boş olduğu hissi oluyor ya da ne bileyim dünyanın en mutsuz insanı gibi hissediyorum. Önemli olan kendini iyi telkinlemek çünkü bunlar geçici şeyler. Bir gün güzel bir kız çıkar karşına yeniden doğmuş gibi hissettirir ya da bol kazançlı bir iş bulursun hayat senin için yeniden başlar. Takma hiç bir şeyi kafana seni ne mutlu ediyorsa onu yap.
Bro haklısın bazı konularda , arkadaşlık ilişkilerim iyidir yani çevrem de bir sürü insan var ama sanırım pek mutlu değilim aralarında
Çok tanıdığım insan var düzgün üniversite bitirdi iş arıyor. Bence farklı nefes alacağın bir şey yap. Git muhabbet kuşu al onun ile ilgilen.Kötü bir üniversite de okumuyorum , İstanbul Teknik ' de okuyorum.Ama bişi değişmiyor yani ne bileyim daha spesifik konular var tabii ama ne bileyim ya