Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lol'e mi başladın abi.kulelerin hepsinin gitmesine rağmen 15dakika defans uğraştık, son saldırıda yıktık-ezdik geçtik tabi
Lol'e mi başladın abi.
Nickini verde ekliyim beraber atarız.Beceremediğimden uzun süre oynamamıştım ama şimdi az çok oynuyok. Eksiğimiz ne diyip başladık
Nickini verde ekliyim beraber atarız.
Yanlız şunu fark ettim iki takımda da adc yok.
ADC Attack damage carry - Saldırı gücü taşıyıcısı aşağı kolidorda ( bot lane )oynar. istediğin herşeyi sorabilin ekledim nasıl olsa.terimleri falan tam bilmiyorum ama adamlarda söylemişti
Hile fixlendi dediler gördünmü sen hiç ?Zed statik :d Hagaaan hiç oynama,hileler falan gelmeye başladı.
ADC Attack damage carry - Saldırı gücü taşıyıcısı aşağı kolidorda ( bot lane )oynar. istediğin herşeyi sorabilin ekledim nasıl olsa.
----------
Hile fixlendi dediler gördünmü sen hiç ?
Hedef yok sadece hafta sonunu iyi geçirmek için oynadığım bir oyun hile olsada olmasada farkmaz.
Tatlım,bir oyuna hile gelirse bir daha gitmez.Fixlenir o hile ama yarın yenisi çıkar.Yarın bozulacak oyunu oynamanında bir mânası yok benim için ^^
Zaten pot varsilkroadda hile yoktu ne güzeldi bot var ama oda engellenemez bir şey metin2 knighta bakıyorum adamlar duvarlardan geçiyo speed hack falan var sroda hiç öyle bişey yoktu lolde aynı şekil script falan var bayadır ama onlar olağan şeylerdir ama tutupta pot/ulti/damage hileleri çıkarsa poku çıkar oyunun neyseki neti kapatıyorum da kurtuldum bunlardan net gelince de dota2 geçerim.
Zaten pot var
silkroadda hile yoktu ne güzeldi bot var ama oda engellenemez bir şey metin2 knighta bakıyorum adamlar duvarlardan geçiyo speed hack falan var sroda hiç öyle bişey yoktu lolde aynı şekil script falan var bayadır ama onlar olağan şeylerdir ama tutupta pot/ulti/damage hileleri çıkarsa poku çıkar oyunun neyseki neti kapatıyorum da kurtuldum bunlardan net gelince de dota2 geçerim.
Silkroad'ın yerini hiç bir oyun tutamaz ozan
Başladı yine :grin