Iyethshar
Aileden
Dakika 12'de 4-0'dı skorum,Yasuo 1 kere pentamı 1 kere quadra mı çaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden nereye arkadaş , helal olsun
Haydar yerine sihiriçen alıcaktın karşıya göre daha uygun olurdu bite
Magic Ressist botları lissandraaya karşı CD çok gereksiz olmuş
adam Müfettiş GadgetNerden nereye arkadaş , helal olsun
İlk başta o kadar ön yargılıydım , o kadar bilgisizdim ki oyun hakkında yani ben bile birşeyler öğrendiysem sen mutlaka 1 2 güne penta yaparsınHiç çakmıyorum abi şu oyunu ama video felan izliyorum oynayanlarla felan eğleniyorum.
Yok ya ilk oynadığımda botlara 7 kill atmıştım. Sonra bir daha girdim 0 kille bitirdim.İlk başta o kadar ön yargılıydım , o kadar bilgisizdim ki oyun hakkında yani ben bile birşeyler öğrendiysem sen mutlaka 1 2 güne penta yaparsın
Yok ya ilk oynadığımda botlara 7 kill atmıştım. Sonra bir daha girdim 0 kille bitirdim.
Yanlış anlattım galiba. İlk oynadım 7 kill bir oyun daha atayım dedim, rezil bir şekilde 0 kill 9 d felandı.Çok iyi daha ne yapmayı bekliyordun ilk başta
Olsun ya eğer arkadaşların varsa oynayan zevkli olur senin için , ama teksen zaten belli bir süre sonra sıkıyor insanı . En azından ben sıkılıyorum yani
Yanlış anlattım galiba. İlk oynadım 7 kill bir oyun daha atayım dedim, rezil bir şekilde 0 kill 9 d felandı.
Öylede normalde oynayan pek arkadaşım yok. Forumda oynayan çok ama çoğu kişi bende ekli değil. İletişime geçemiyorum. Birde iş durumu var geceleri online olabiliyorum orası sıkıntı. :/Olsun ya eğer arkadaşların varsa oynayan zevkli olur senin için , ama teksen zaten belli bir süre sonra sıkıyor insanı . En azından ben sıkılıyorum yani
Öylede normalde oynayan pek arkadaşım yok. Forumda oynayan çok ama çoğu kişi bende ekli değil. İletişime geçemiyorum. Birde iş durumu var geceleri online olabiliyorum orası sıkıntı. :/
Olur neden olmasın. 8)Eğer musait olursan beraber oynayabiliriz arkadaşlar 1 hafta burdalar , takılırız
randuin boşa knk zaten karşısı her zamanki gibi feeder