hadi beyler toplanın sohbet gırgır şamata eğlenek ya az yarın amaliyat olacam 45 Gün Hava Degişimide Aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayız dostum da hayırdır neyin var geçmiş olsun ?
Kulağa ürkütücü geliyor ama amatör kırıcılar var hani hehehe
Ohhhh hava değişiminide kapmışın
Hayırdır Ne Ameliyatı Geçmiş Olsun ?
Geçmiş olsun
klasikeyw denizim burunda kemik var nefes almakda zorluk çekiyorum Kemiği Kıracaklar yarın sabah amaliyat 7 de bakalım
klasik
Geçmiş olsun diyorum...Askerdeki çoğu kişide olan bir durum neyse ufak bi tavsiye ameliyattan sonra burundaki tamponları çıkarmaya çalışmaKlasik Derken ?
Geçmiş olsun diyorum...Askerdeki çoğu kişide olan bir durum neyse ufak bi tavsiye ameliyattan sonra burundaki tamponları çıkarmaya çalışma
Konu tarihini görmemişim hafif kanamalar falan vardır şimdi sende oy oy allah yardımcın olsuntşkler onları çıkartılar ya ama beni öldürseydiler daha iyiydi
Bu burunda kemik olupta ameliyat olunca askerlik sırasında ne oluyor iyileşene kadar tatilmi yaptırıyolar
Konu tarihini görmemişim hafif kanamalar falan vardır şimdi sende oy oy allah yardımcın olsun
aynen hava degişimi şafak evde atıyor
----------
ben kanamaları geçtim o tambonlar çıkarılması halen aklımda
Ooo iyimiş.Benim de burnumda kemik vardı galiba.Aldırmak için askerliği bekliyeyim bari