Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan ayındayız olm işler düştü. Kimse içki içmiyor. Adamlar 11 ay keş 1 ay ağır müslüman.20 liraya sen kendine don al
Buluşuruz abi ayın 4 ünde. Yarın 1. ay dolucak. İçimden geldi birşey alayım dedim. Ölüdenize giderken 15tl mi vericem.nerden lan bu kız diyesim geldi adını söyle bakayım %90 tanıyorum hakan hediye kısmına gelirsek; olum git ölüdenize sürüsüne bereket hediye satan dükkanlar var max 20 tl çok güzel bir hediye bulursun. kolye vs.. hediye işi eğer ayın 4'ünden sonra ise 4ünde fethiyedeyim bizzat gelir hem yardım eder hem de görüşürüz
Harbi ya Hayal Sineması'nın karşısında birsürü yer var. Sağol mübarek. Fethiyeye geldiğinde haberim olsun ilk biralar benden.paspatur ne zamana duruyor o zaman diye sorarlar adama. orada sürüsüne bereket var veya hayal sineması karşısında bileklik takı vs satan var. fiyatı da uygun. ben bizimkini almıştım baya da sevdi hiç çıkartmıyor veya gümüş tarzı istiyorsan annem almıştı kıza fiyatını bilmiyorum ama istersen öğrenirim
ulan kaç yıl oldu ne kadar çok hediye aldığımı anladım
Harbi ya Hayal Sineması'nın karşısında birsürü yer var. Sağol mübarek. Fethiyeye geldiğinde haberim olsun ilk biralar benden.
(TÜM HESABI KİTLEDİ.)
Tamamdır. :beerEvet gençler yaratıcı fikirlerinizi atın ortaya.sözümü aldım, bayramda köye gidip geldikten sonra teras cafe'de bekleniyorsun:fky:
Furkan dalgaya alma bir işide.Arko nem traş kolonyası.
2 tane çokonat al bakın keyfinize
lan kızı niye şişmanlatıyon oglum al bi küpe kolye taksın işte illa yemekmi alcan
Nutella alıyım daha iyi kız farkir olduğumu anlamasın
Nutella alıyım daha iyi kız farkir olduğumu anlamasın