yakuli17
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Kas 2017
- Puanı
- 0
Arkadaşlar sizler gibi ben de mobil olarak knightonline'a benzeyen oyun aradım hep. ve istediğim tarzda bir oyun buldum sonunda. Sizlerle kısa bir videosunu paylaşmak istiyorum.
Oyunun kısaca özellikleri ;
3 tür job mevcut
-Büyücü
-Savaşçı
-Suikastci
Her klasın farklı yetenek grupları vardır. Standart canavar kes level atla.
3 Gelişim haritası ve 1 PK haritası mevcuttur.
Her gelişim haritasında 10 adet görev vardır. 10 görev yaptıktan sonra bir sonraki harita açılmaktadır. canavarlardan kıyafet silah ve takı düşmektedir.
silah , kıyafet ve takıları max +6 ya kadar geliştirebilirsiniz. her seviyede belli bir miktarda aynı malzemeden istemektedir.
Örneğin : Sv.1 Kılıcı Sv2 yapmak için 2 tane kılıç istiyor . Sv3 yapmak için 5 tane kılıc istiyor gibi.
Sizlere tavsiyem bir girin bakın derim oyuna. KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLMEDİĞİM İÇİN BURAYA PAYLAŞIYORUM. İYİ FORUMLAR...
Oyunun kısaca özellikleri ;
3 tür job mevcut
-Büyücü
-Savaşçı
-Suikastci
Her klasın farklı yetenek grupları vardır. Standart canavar kes level atla.
3 Gelişim haritası ve 1 PK haritası mevcuttur.
Her gelişim haritasında 10 adet görev vardır. 10 görev yaptıktan sonra bir sonraki harita açılmaktadır. canavarlardan kıyafet silah ve takı düşmektedir.
silah , kıyafet ve takıları max +6 ya kadar geliştirebilirsiniz. her seviyede belli bir miktarda aynı malzemeden istemektedir.
Örneğin : Sv.1 Kılıcı Sv2 yapmak için 2 tane kılıç istiyor . Sv3 yapmak için 5 tane kılıc istiyor gibi.
Sizlere tavsiyem bir girin bakın derim oyuna. KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLMEDİĞİM İÇİN BURAYA PAYLAŞIYORUM. İYİ FORUMLAR...