• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Kolanın Zararları

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
qyyd0.jpg

Demek ki neymiş yarın gidip marketlerdeki kola şişelerini alıyoruz. Çöpe atıp kaçıyoruz :D

Kola içmeyi bırakıyorum :)

Buda yararları :)

Lavabo ve tuvalet temizliği için
Krom tamponlardaki pas lekelerini çıkarmak için
Akü kutup başlarındaki çapağı temizlemek için
Paslanmış bir civatayı sökmek için
Elbisenizdeki yağ lekesini çıkarmak için

Ayrıca ; Araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılmasında etkili

1,5 senedir içmiodum bırakmıştım geçen mayısın 20si gibi tekrar başladım. Ulan biyere gidiyoruz cola ikram ediolar,arkadaşlarla bişeyler yapıoz kola alınıo,denize gidiom kola,ramazan iftarda kola,çalıştığım zaman gittiğim evlerdeki ikram ettikleri şey kola,öğle yemeği gelen içecek kola,cipsin yanında giden en güzel şey kola,şuan masamda duran kupada en son içilmiş içecek kola,buzdolabında zulalanmış içecek kola,küçükken meybuzda en sevdiğim aramo kola,ilk yapılan alçım kola,en sevdiğim pozisyon kola, kola kola kola varlığı bir dert yokluğu yarrraaa.

ps: burda adı geçen kola tüm asitli içekcekler familyasını temsil etmektedir.

yaklaşık 1 yıl önce kola içmeyi bıraktım fakat ara sıra arkadaş ortamlarında içiyorum

Bi alternatifi olmadığı için tercih edilen içecek.Ben alternatifini buldum gerçi ice tea :d

Eski 131 tamponlarını parlatırdım ben kolayla. Cürük kısımlarıda temizliyor.
Kola yerine Niğde Gazozu ( reklam olacak ama .) içiyorum.

Madem Zararlı satmıcaklar aga tek elimle kolamı yudumluyorum napalım soğuk soğuk güzel gidiyor :D

Madem Zararlı satmıcaklar aga tek elimle kolamı yudumluyorum napalım soğuk soğuk güzel gidiyor :D
bok gibi para kazanıyolar niye satmasınlar arkadaşım :) bende çoktan bıraktım şahsen mutfağa gidince en az 2 bardak su içiyorum koladan iyidir abi kola insanı öldürmeye kadar götürür zaten asitinden belli herşey

reklamınıda gördükten sonra bırakmıştım belki sizede yardımcı olur :D

susuzluk ihtiyacı en iyi suyla, ice tea limonla bide birayla giderilir.kola mola içmem sevmemde :D

Şu Kolanın zararını araştırıgınız kadar günlük hayatta tükettigniz cogu şeyinde zararlı oldugunun farkına varırdınız heralde :S

Şu Kolanın zararını araştırıgınız kadar günlük hayatta tükettigniz cogu şeyinde zararlı oldugunun farkına varırdınız heralde :S

dimi bilgisayar zararlı,telefon zararlı , o zararlı bu zararlı derken açlıktan ölüp gider insan

Geri