PageMaster
Aileden
Doğu Almanyaya ait 50 ve 100 markı olan varmı acaba koleksiyonunda olupta? Oldu diyelim satmayı düşünen var mı peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cehnnemin dibine ait 50 lik zıkkımın kökü ve 100 lük elinin körü var lazım mı ?
Cehnnemin dibine ait 50 lik zıkkımın kökü ve 100 lük elinin körü var lazım mı ?
elimdeki en ilginç para bu bir tane daha varda o tarihi eser sayılabilir
aynen riyaldi galiba. bendede arkasında Hz. İsanın olduğu şekli bozulmuş bir para var Türk parası olarak en eski 1947 den var madeni olarak. kağıtların tarihini öğrenemedim.
Riyal olması lazım bu şeyin Bendede Padişah Sultan Reşattan kalma para varda kesmiyo be Doğu Almanya markı lazım 50 markta Engels, 100Markta Marxın resmi varmış
aynen riyaldi galiba. bendede arkasında Hz. İsanın olduğu şekli bozulmuş bir para var Türk parası olarak en eski 1947 den var madeni olarak. kağıtların tarihini öğrenemedim.
bendede bir tane delikli vardı kaybettim. İlginç cidden sende sovyet parası kesin vardır diye düşünmüştüm bende kağıt para olarak Türk var. Madenilere bakayım dur çıkar belki bişeyler
Bendede baya var öyle eski paralar yabancıda dahil olmak üzere ama gel gelelimki nasıl olurda evde tek bir tane sovyet ve doğu almanya parası olmaz anlayamadım Hollandalıların bile parası çıktı bunlar çıkmıyor ama temin edeceğim nolursa olsun Eski delikli Türk paraları vardı İsmet İnönüden kalma galiba onlarda
bendede bir tane delikli vardı kaybettim. İlginç cidden sende sovyet parası kesin vardır diye düşünmüştüm bende kağıt para olarak Türk var. Madenilere bakayım dur çıkar belki bişeyler
aynen madeni baya var bende de ama hangi ülkeye ait olduğunu anlayamıyorum
Bende full madeni Yok ama olacak yakında ebayda felan bulunur heralde ya