Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rezilliğe bak 35 kişi konuyu okuyor gülüyor.1 kişi yorum atıyor
Rezilliğe bak 35 kişi konuyu okuyor gülüyor.1 kişi yorum atıyor
Piston aşağı :ugly:Rezilliğe bak 35 kişi konuyu okuyor gülüyor.1 kişi yorum atıyor
O zahmete sende girseydin keşke ?Aferin gülün diyon la bide caps sayfasından kopyalayıp koyuyon
Yok onu bazı *****lar yapıyo yerime.O zahmete sende girseydin keşke ?
O zahmete sende girseydin keşke ?
Yok onu bazı *****lar yapıyo yerime.
Murat neyin acısı bu?
- Eğer yukarıdaki size serbest edilen konular hakkında yaptığınız herhangi bir eylem veya söylediğiniz herhangi bir söz için off topice efendi gibi takılan başka birini rahatsız ederseniz ve o kişi sizi şikayet edip şikayetçi olursa forumdan 1 hafta banlanırsınız. Aynı kişi 2. defa şikayet edilirse sınırsız banlanacak.
bi bildirmen yeterli.
Çok teşekkür ederim kardeş.
- Eğer yukarıdaki size serbest edilen konular hakkında yaptığınız herhangi bir eylem veya söylediğiniz herhangi bir söz için off topice efendi gibi takılan başka birini rahatsız ederseniz ve o kişi sizi şikayet edip şikayetçi olursa forumdan 1 hafta banlanırsınız. Aynı kişi 2. defa şikayet edilirse sınırsız banlanacak.
bi bildirmen yeterli.
Kardeşim sende terbiye denen şey yok mu ?Yok onu bazı *****lar yapıyo yerime.
Murat neyin acısı bu?
Aferin gülün diyon la bide caps sayfasından kopyalayıp koyuyon
Ben orda küfür etmedim stupid'in türkçesini yazmıştım ama başka bişi anlaşılmış sanırım.
bişeyin acısı yok yeni kurallar geldi diye herkese küfür edemezsin bilal sonuc olarak adam sikayet ederse sonuclarına katlanırsın.
her kim olursa olsun gene bunu belirtirdim
----------
Caps sayfasından kopyalamış adamın amacı nerden kopyaladıgını bulmamız değil bizi bi nebzede olsa güldürmek şahşen daha önce görmedigim capsleri gördüm ve güldüm.
ayrıca gülün demesi sadece espiri amaclıydı bugün gününde değilsin heralde sen böyle biri deildin
[UYARI]4. Aşırıya kaçmamak koşulu ile argo kelimeler kullanabilirsiniz Örnek : (Lan, lun, sie, dingil, dümbük gibi...) - Bu kural suistimal edilirse en kısa sürede kaldırılacaktır.Ben orda küfür etmedim stupid'in türkçesini yazmıştım ama başka bişi anlaşılmış sanırım.