Shady9
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 30 Nis 2014
- Puanı
- 0
Az önce bi konu açmıştım DeepBlue kaldırdı?Neden acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne konusu açtın ki ?
Forum kurallarına uymuyorsa konu çöpe taşınır.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz banlamıştın bile
Sebep: Konu konusu başlıklı konu açmak forum kurallarına aykırıdır.Deniz banlamıştın bile
denizde ceza puanı ver butonu yok adamda normal sayfada alt köşede kişiyi banla/ip yi banla seçenekleri varDeniz banlamıştın bile
Ulan. S.W.AD.ASD:E.ADS.WEdenizde ceza puanı ver butonu yok adamda normal sayfada alt köşede kişiyi banla/ip yi banla seçenekleri var
denizde ceza puanı ver butonu yok adamda normal sayfada alt köşede kişiyi banla/ip yi banla seçenekleri var
Sen biliyosun kardeşim
valla bilmiyorum
Muhtar bilmiyorum ayakları yapma şimdi git yönetici ol bakalım kimi banlıyorsun nasıl fikir
Olmam daha
Burası inaçlarınız hakkında tartışabileceğiniz bir ortam değil. Çünkü forumun yaş ortalaması çok düşük ve doğrusunu söylemek gerekirse ne sizin inancınız insanların umrunda ne de onların inançları sizin umrunuzda, o nedenle gereksiz şeylerin forumun düzenini bozmasını istemiyoruz. Gidin görüşlerinizi daha uygun bir ortamda sizinle benzer düşünceleri paylaşan insanlarla paylaşın lütfen. Burası bir oyun forumu ve mümkün mertebe bu çerçevede kalmasını istiyoruz.
Ah deniz banlayabilsede banlasa keşke