elimde 3 adet fark var birisi baya eski ve özellikleri çok düşük ama 2 bilgisiyarımınki gayet iyi derecede bu 2 bilgisiyarımın arasındaki farklar şöyle ;
Casper
i7-2670QM CPU @ 2.20 GHz (8CPUs)
8 GB Ram
2048 mb ekran kartı paylaşımlı iken 5811 mb
Ekran kartı markası AMD redeon hd 6610m serisi ( casper için özel üretilmiş güncellemesi yok)
HDD : 500 GB
LoL oynarken fps en fazla 60 alıyorum oda en iyi halde hiç birşey yokken oyun başlarken ise minyonlar çıkmadan önce 80 civarında
ek özellik olarak slient mode fan var yanı sessiz çalışan fan'ı var
HP Pavilion g6
i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4CPUs)
4 GB Ram
1280 mb ekran kartı paylaşımlı iken 2258 mb
Ekran kartı markası AMD redeon hd 7600m serisi ( özel üretimmi yoksa herkes içinmi herhangi bir bilgim yok , güncellenmiş durumda)
LoL oynarken fps 90-100 arası tf sırası 50-60 en iyi halde oyun başlarken 140 150 fps alıyorum.
Slient mode fanı yok malesef.
HP yi denerken eski çok kötü bir soğtucu ile denedim kendimin soğtucusu ile denemedim belki bu yüzden ses çıkıyor olabilir ayrıyeten kasasını açıp fanını temizliyecem.
Ek olarak Casper'da bilgisayarım sağ tık özelliklerden derecelendirmede ise ;
İşlemci : 4,6
Bellek ; 7.2
grafikler ; 6.7
Oyun grafikleri ; 6.7
Birincil sabit disk ; 5.9
HP'de bilgisayarım sağ tık özelliklerden derecelendirmede ise ;
İşlemci : 7.1
Bellek ; 5.5
grafikler ; 6.6
Oyun grafikleri ; 6.6
Peki ben şimdi hangi laptop'u kullanmalıyım Gta 4 vb oyunları oynamayıda severim ama en çok LoL önemli benim için LoL bile bu kadar fark var ise diğerlerindede aynısı olabilir Gta 4 de Fps yi hp ile yüksek alabilirim belki.
Birde şöyle birşey düşünüyorum eğer RAM'ları uyarsa Casperin ve HP nin kini değiştirmeyi düşünüyorum
Casper
i7-2670QM CPU @ 2.20 GHz (8CPUs)
8 GB Ram
2048 mb ekran kartı paylaşımlı iken 5811 mb
Ekran kartı markası AMD redeon hd 6610m serisi ( casper için özel üretilmiş güncellemesi yok)
LoL oynarken fps en fazla 60 alıyorum oda en iyi halde hiç birşey yokken oyun başlarken ise minyonlar çıkmadan önce 80 civarında
ek özellik olarak slient mode fan var yanı sessiz çalışan fan'ı var
HP Pavilion g6
i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4CPUs)
4 GB Ram
1280 mb ekran kartı paylaşımlı iken 2258 mb
Ekran kartı markası AMD redeon hd 7600m serisi ( özel üretimmi yoksa herkes içinmi herhangi bir bilgim yok , güncellenmiş durumda)
LoL oynarken fps 90-100 arası tf sırası 50-60 en iyi halde oyun başlarken 140 150 fps alıyorum.
Slient mode fanı yok malesef.
HP yi denerken eski çok kötü bir soğtucu ile denedim kendimin soğtucusu ile denemedim belki bu yüzden ses çıkıyor olabilir ayrıyeten kasasını açıp fanını temizliyecem.
Ek olarak Casper'da bilgisayarım sağ tık özelliklerden derecelendirmede ise ;
İşlemci : 4,6
Bellek ; 7.2
grafikler ; 6.7
Oyun grafikleri ; 6.7
HP'de bilgisayarım sağ tık özelliklerden derecelendirmede ise ;
İşlemci : 7.1
Bellek ; 5.5
grafikler ; 6.6
Oyun grafikleri ; 6.6
Peki ben şimdi hangi laptop'u kullanmalıyım Gta 4 vb oyunları oynamayıda severim ama en çok LoL önemli benim için LoL bile bu kadar fark var ise diğerlerindede aynısı olabilir Gta 4 de Fps yi hp ile yüksek alabilirim belki.
Birde şöyle birşey düşünüyorum eğer RAM'ları uyarsa Casperin ve HP nin kini değiştirmeyi düşünüyorum