AraNeL
Aileden
Beyler öncelikle şunu belirteyim konuyu açmamın sebebi TR serveri ile ilgilenmem hep yani eu westteki durumu net bilmiyorum ve kesin karar verdim ben bu oyunu TR serverinde oynamam.Server geçiş prosedürleri hakkında herşeyi biliyorum o konuda sorun yokta kafama birşey takıldı onu bilen arkadaşların cevaplamasını istiyorum.Malum tr de reportların çok bir işe yaradığını sanmıyorum hoş yarasa da bitmez bu sıkıntılar bu serverda sorum şu: Euw da tribunal sistemi çalışıyor deniliyor hani oyun huzurunu bozan soyut somut hareketlerde bulunan hesaplar reportlandıktan sonra gerçekten takip edilip gerekli uyarı ve cezalar veriliyormu hani küfür,tartışma klasik tr serverinde sorunlar orada daha azdır tabi ve bu konuda çalışan bir ceza sistemi varmı euw da ?
Gerçekten uğraşmayacağım artık TR serverindeki sorunlarla sadece oyunumu oynayıp chatteki küfür,polemiklerle uğraşmak istemiyorum euw da oynayan veya orayı bilen arkadaşlar cevaplasın orada nasıl bu tarz olaylar ve yaptırımlar?
Gerçekten uğraşmayacağım artık TR serverindeki sorunlarla sadece oyunumu oynayıp chatteki küfür,polemiklerle uğraşmak istemiyorum euw da oynayan veya orayı bilen arkadaşlar cevaplasın orada nasıl bu tarz olaylar ve yaptırımlar?