Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz westteyiz. Ayrıca başlayacaksan oyunu kavramak adına birazdaha araştır bence, içimden bir ses benim kısa anlatımıma bakarak hayal kırıklığına uğrayacaksın diyor ^^
Bu arada 102 tane champ var ^^Güzel bir oyundur. Hç Unreal Tournament oynadın mı !? Ona çok benzer aslında. Oyun içinde 2 takım kurulur, her iki takımda diğerinin üssünü ele geçirmeye çalışır. Genelde olay bu.
Özeldeyse ele geçirirken kullandığın herolar var. Oyundaki mevcut 101 herodan birini seçip oyuna başlıyorsun. Mümkün olduğunca fazla deneyim ve para kazanıp kendini geliştiriyorsun.
Kısaca anlatmam gerekirse böyle bir oyun.
Her oyun gibi bunada ön yargı ile başladım ve gerçekten çok sardı beni Çok eğlenceli ama bir arkadaşımın dediği gibi "Sabah başlıyorsun kendine geldiğinde akşam ezanı okunuyor..."
Herkes west serverinde ?
Eastte az kişi var maxigame'den, sevmezsin orayı, gel weste yeni başlıyorsan
hiç bir zaman 30 lvl derdine düşmemişim dir. 30 lvl olunca kendini pro ilan edenler var acıkcası çok gülüyorum ( yanlış anlama sana bişi demiyorum )
Eastte 3 tane 30 lvl charım var
hiç bir zaman 30 lvl derdine düşmemişim dir. 30 lvl olunca kendini pro ilan edenler var acıkcası çok gülüyorum ( yanlış anlama sana bişi demiyorum )
ben okudugumu ıyı anladım sen benim demek istediğimi anlamamışsın. Boş konuşmanın luzumu yok ben genel olarak konuştum orda. nedemek istediğmi anlamadıgın ıcın daha fazla uzatmıyıcam
Sen yanlış anliyorsun. Adam ''gel weste yeni başlıyorsan'' dedi. İyi bakarsan yeni başliyorsan. Bende orada Eastte oynadığımı hatta orda 3 Tane 30 lvlim olduğumu belirttim. Bazen çok yanlış anliyorsunuz.
ben okudugumu ıyı anladım sen benim demek istediğimi anlamamışsın. Boş konuşmanın luzumu yok ben genel olarak konuştum orda. nedemek istediğmi anlamadıgın ıcın daha fazla uzatmıyıcam
yeni camp rengarı nasıl buldunuz?
PBE'de var mı şuan Rengar ? Denemedim daha ama Diana fena bişey