Iyethshar
Aileden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NiklausGOLD
gold playz plz
saçım şekkillll önümden çekkilll
videoyu youtubeye uplarken hiç utanmadınız mı
olm şöyle dat lee sin diyecek bi hareket yok metin2de 1 vs 1 atmış gibisiniz xd
Utanılacak bir şey görmedim
caner paslanmış kanka laf üstüne laf yiyor
Ben konuda "çok iyi bir hareket" yazısı,söylemi göremedim ? Hayal görmeye başlamışsın...
hani insanlar böyle çok muhteşem hareketler yapar konu açarlar göstermek için o yüzden dedim demekki sen oo master yi ezdim qnq hll bana hemen foruma koyıyım demişsin xd
Ben konuda "çok iyi bir hareket" yazısı,söylemi göremedim ? Hayal görmeye başlamışsın...
hani insanlar böyle çok muhteşem hareketler yapar konu açarlar göstermek için o yüzden dedim demekki sen oo master yi ezdim qnq hll bana hemen foruma koyıyım demişsin xd
işte öyle bir amacın olsun bizde diyelim adam playz akıyor ya xdAlıntı ile Cevapla
Öyle bir amacım malesef ki yok.Bir önceki videomda bug var,ooo tris nasıl uçurdu diye koymadım mesela onuda
işte öyle bir amacın olsun bizde diyelim adam playz akıyor ya xd
heheheheeeaddshotttt !
Hadi sen ne yaşıyorsan köşede yaşa bari
yav hehe ben en iyisi gidip yağ yakayım iyi geliyor yağlarıma xd bi kaç yıl sonra görürsün yeni mrziz diye
Hadi sen ne yaşıyorsan köşede yaşa bari
olm teemo silverda taşıyor lan bu konunun sahibide SİLVER o açıdan dedim xd alsın bi donmuş balyoz tamam gg wp izi xd
oww teemo pro su caner senin teemo playz larını özledim knk
sen fazla protein almışsın caner ezikleşmişsin iyice gelen giden vuruyoryav hehe ben en iyisi gidip yağ yakayım iyi geliyor yağlarıma xd bi kaç yıl sonra görürsün yeni mrziz diye
----------
olm teemo silverda taşıyor lan bu konunun sahibide SİLVER o açıdan dedim xd alsın bi donmuş balyoz tamam gg wp izi xd
sanal alemden laf sokan adam ne kadar kralsa onlarda o kadar kral xd şaka bi yana sen bu laf sokmaları ciddiyemi alıyon la
sen fazla protein almışsın caner ezikleşmişsin iyice gelen giden vuruyor