SnowSlave*
Aileden
Merhaba arkadaşlar, daha önce yabancı bi forumda böyle bi konu gördüm fakat linkler ölmüş veya tuşları farklı bir şekilde kombine etmişlerdi. Ben bunu düzenleyip sizlerle paylaşmak istedim. Bir çoğumuz için iş görür olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle Bu kesinlikle bir hile&script olarak geçmez veya bu nedenle banlanma olasılığınız %0.
Bu programın amacı; Eğer mousenizde macro tuş yoksa bu kombine tuşları macro gibi tek bir klavye tuşuna atar.
Tuş kombinesi C+W olarak T tuşuna ayarlanmıştır. Yapmanız gereken wardın bulunduğu tuşu C olarak atamanız. T ye bastığınızda C+W combosunu yapıp size kolaylık sağlayacaktır.
LeeCW.rar İndir
Virus Total
T Tuşunu farklı bi tuşa almak isteyenler
Bazı klavyelerde T tuşuna 0.5 saniye kadar basılı tutmanız gerekebilir.
Öncelikle Bu kesinlikle bir hile&script olarak geçmez veya bu nedenle banlanma olasılığınız %0.
Bu programın amacı; Eğer mousenizde macro tuş yoksa bu kombine tuşları macro gibi tek bir klavye tuşuna atar.
Tuş kombinesi C+W olarak T tuşuna ayarlanmıştır. Yapmanız gereken wardın bulunduğu tuşu C olarak atamanız. T ye bastığınızda C+W combosunu yapıp size kolaylık sağlayacaktır.
LeeCW.rar İndir
Virus Total
T Tuşunu farklı bi tuşa almak isteyenler
AutoHotkey programını indirip, text dosyasını editledikten sonra sağ tıklayıp compile yaparak .exe uygulamasını istediği şekilde değiştirebilir.
Son düzenleme: