Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle şu anda bunu nerden yazıyorum bilmiyorum o derecedemek etkisinde kalıp kendini lostladın he
bir neviHomevivor diyorsun yani.
izlediğim en iyi dizilerden biri.10 bölüm izledin sence nasıl bir dizi kesin izlenmeli diyormusun
bak mesela onur, adam forumdan hiç çıkmazdı lostu bi izledi kendini kaybetti ne foruma giriyor ne pcye bakıyor evin için kayboldu gitti6 sezonu 2 defa izlemiş biri olarak söylüyorum hayatımda izlediğim en güzel dizi , losttan sonra bi çok dizi izledim halada izliyorum fakat aynı tadı alamıyorum
bana göre dizinin en can alıcı sahnesi budur jack reyiz o kadar içtenlikle oynamış ki insanın içini parçalıyo x(
not : video 3.sezon finalinden
nerdeyim la benbak mesela onur adam forumdan hiç çıkmazdı lostu bi izledi kendini kaybetti ne foruma giriyor ne pcye bakıyor evin için kayboldu gitti
Kate delirmişti, Jack geri dönmeliyiz dediğinde. Ne günlerdi la, keşke bitmeseydi.6 sezonu 2 defa izlemiş biri olarak söylüyorum hayatımda izlediğim en güzel dizi , losttan sonra bi çok dizi izledim halada izliyorum fakat aynı tadı alamıyorum
bana göre dizinin en can alıcı sahnesi budur jack reyiz o kadar içtenlikle oynamış ki insanın içini parçalıyo x(
not : video 3.sezon finalinden
olur tabiiGüzel dizi mi? Supernatural dan sonra izlesek akıcı olur mu?
dikkat et bloody mary bölümü çok korkunç o bölümü gündüz izlersinSupernatural başladım sabaha kadar izleyecem herhalde
Oo büyük eksiklik valla çok geç kalmışsın o diziyi olaylar için değilde sırf 'Dean Winchester' için izlenirSupernatural başladım sabaha kadar izleyecem herhalde