Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beslenme diyetetik veya bilgisayar mühendisliği yazıcam sanırım. Pek alakaları yok ama
Giren herkese hayırlısı olsun.
130 bin geldi kötü geldi. :fpalm
Kaç binden başlayarak tercih yapayım ben ? Elektrik-Elektronik veya Bilgisayar Mühendisliği
Geçen seneye göre sıralamalar puanlara göre değişti baya, bence yükseklerden başlamak lazım, sonuçta bir sürü tercih hakkı var denemekten zarar gelmez.
Benim de mf4 sıralamam 37k, mühendislik düşünüyorum bilgisayar üzerinde yoğunlaştım daha çok, hangi üniversiteleri düşünüyorsunuz acaba? Bakarsınız aynı yerde bile olabiliriz
Link atabilir misin ? Birde ben başka bir şey sorucam bu sene 2 yıllık okuma şansım var ve gidicem aynı zamanda tekrardan ygs-lys hazırlanıcam böylelikle ki eğer bunun sonucunda kazanırsam hem 2 yıllık hem de 4 yıllık aynı anda okuyabiliyor muyuz? yada şuan saçmaladım mı bilmiyorum Hani dalga geçmeden cevaplayacak varsa iyi olur çünkü hiçbir bilgim yok bu konular hakkındaYeni kılavuz açıklanmış
Link atabilir misin ? Birde ben başka bir şey sorucam bu sene 2 yıllık okuma şansım var ve gidicem aynı zamanda tekrardan ygs-lys hazırlanıcam böylelikle ki eğer bunun sonucunda kazanırsam hem 2 yıllık hem de 4 yıllık aynı anda okuyabiliyor muyuz? yada şuan saçmaladım mı bilmiyorum Hani dalga geçmeden cevaplayacak varsa iyi olur çünkü hiçbir bilgim yok bu konular hakkında
İkinize de cevabınız için teşekkür ederim , sağ olun.Yazmak yerine butonu kullanacaktım onuda göremedimOkuyabiliyoruz. Ben mesela şuan 4 yıllık üniversite okuyorum ve bu sene 2 yıllık bölüm yazıcam %99 gelecek. Çünkü puanım yeterli bilgisayar programcılığı okuyucam aynı üniversitede okuduğum 4 yıllık üniversite İÖ bu 2 yıllığı 1.öğretime yazıcam gündüz bilgisayar programcılığı akşamda diğer bölümüm okuyucam.
Link atabilir misin ? Birde ben başka bir şey sorucam bu sene 2 yıllık okuma şansım var ve gidicem aynı zamanda tekrardan ygs-lys hazırlanıcam böylelikle ki eğer bunun sonucunda kazanırsam hem 2 yıllık hem de 4 yıllık aynı anda okuyabiliyor muyuz? yada şuan saçmaladım mı bilmiyorum Hani dalga geçmeden cevaplayacak varsa iyi olur çünkü hiçbir bilgim yok bu konular hakkında
Okuyabiliyorsun ama birisi 2 yıllık biriisi 4 yıllık olmak zorunda 2side 4 yıllık veya 2 yıllık olamaz. Ben bu sene okuyacam mesela.
abi benim bildiğim 2 tane okuyabiliyorsun ama bir tanesi uzaktan eğitim olmak şartıyla yani iki tane örgün eğitimi(1. ve 2. öğretim) okuyamıyorsun diye biliyorum
Bakalım birkaç liste yaptım 10 civarı oldu. Kaç binden başlamalıyım ? Eğer başkası benim altlara yazdığımı üste yazarsa direk girecek. 96.300 başarı sırasından başladım iyimidir ki ?