PageMaster
Aileden
Ben böyle lanet olası maç görmedim Cüneyt Çakır batırdı,Meirelese diyeceğim yok,Volkan yine yaptı yapacağını.Herşeye rağmen net Fenerin hakkıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sindirildi oyuncular ve müdahale etmedi çok geç değiştirdi oyuncularıanaliz mi !? Al sana analiz, bilic denen kansız maçı 70 dk locadan izledi
analiz mi !? Al sana analiz, bilic denen kansız maçı 70 dk locadan izledi
Kalp krizi geciricem diye panik oldum o derece yani
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Necip oyuna giresiye kadar beşiktaşın farklı kazanacağını düşünüyordum.Bu yıl oynamayan adamı derdibe oyuna almakda yenetek ayrıca.Tabi bir yetenek daha var oyuna girip 20 dakka içinde kırmızı kart görmek.
farklı kazanacağını düşünmek pek mantıksız olmuş oyun ilk dakikalardada son dakikalardada fenerbahçenin hakimiyetiyle ilerledi zaten
alves oyundan atılmalıydı. Necibin kırmızısı yalnıştı Necibe vericekse Canerede vericekti. Fenerinde 1 adet penaltısı verilmedi. Maçın hakkı beraberlikti ve oda oldu. Beşiktaş savunmasının yine iyi olmadığı 3 golden belli oldu bence maçın özeti budur.
oyun asiri dercede zevkli basladi. Gercekten ilk defa adam gibi mac izledigimi dusunuyorum. Kirmizi karta kadar tabiki. Bence cok agirdi, ordan sonra pek zevkli olmadi acikcasi.
Fener haksiz bir kirmizi gordu besiktas 4 kisi eksik oynadi. Motta 70. dk aonrasin girdi oyuna, fernandes kicini yirtti sari gormek ve ceza almak icon cuneyt inatla vermedi, alvesin dayak yemesi lazimdi yemedi, emenikenin sivoku linc etmesi lazimdi etmedi.
Kesinlikle tolganin emegine akittigi tere yazik oldu. Fener ise cok iyi idare etti oyunu. Ilk 30dk oyunun hakki beraberlikti, kalaninda ise besiktasin haketmedigini, bir besiktasli olarak, cok rahat soyluyorum. O defans oyuncularina verilen paraya yaziklar olsun.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
#edit...
konular karıştıYanlış konuya geldin sanırım