CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Bu resmin bir değeri qalmadı.
----------
ewet yorumları beqliyorum.
----------
ewet yorumları beqliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkçe 'de yine baq diye bi kelime yok ki iii diye bi kelimede yok saol diyede yok bu böyle gider.
Bence yanlışın var hükümet açıkladı artık qullanılabilir diye bende qullanıyorum.
----------
şimdi dükkan açmak istesem.
qRaL DüRüM! yapsam serbest.
O zaman k yerine istediğimiz harfi kullanalım örneğin; kalem->lalem->qalem->malem gibi hükümet açıkladıda kelimeler değişmedi. Hiç bir değişiklik olmadı sadece kürtçenin resmiliği için zemin hazırlıyorlar.
MC_MüBaReK_48qAriZmA48
Burada niye yasak takmayın kafanızı ..
Yine demek istedin doğrumu anladım ?
Bildiğim kadarıyla bir ülkeyi ele geçirmek için önce eğitim sisteminden başlamalısın. Şayet Adolf Hitler öyle yapmıştı. Tabii Adolf Hitler'in amacı ülkeyi yahudilerden ve kırmalardan kurtarmak bir nevi soykırım yapmaktı. Fakat bizim durumumuz ise şu anda muamma.
Bildiğim kadarıyla bir ülkeyi ele geçirmek için önce eğitim sisteminden başlamalısın. Şayet Adolf Hitler öyle yapmıştı. Tabii Adolf Hitler'in amacı ülkeyi yahudilerden ve kırmalardan kurtarmak bir nevi soykırım yapmaktı. Fakat bizim durumumuz ise şu anda muamma.